Wie van The Sisterhood of the traveling pants ben jij?

Misschien ken je de boeken en film Sisterhood of the Traveling Pants wel (4 vriendinnen, 1 spijkerbroek).
Wil jij weten op wie van de vier vriendinnen je lijkt? Doe dan deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Tibby (23 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Tibby. Je doet je soms stoer en brutaal voor, maar eigenlijk heb je een klein hartje. Ook ben je heel grappig. Je bent voorzichtig in je contacten met mensen en vertrouwt niet zomaar iedereen. Maar als ze eenmaal je vriendin zijn, kunnen ze altijd op je rekenen!

Bridget (16 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op de mooie, stoere Bridget. Je bent erg sportief en sociaal, maar je hebt ook de neiging gevoelens te verdringen en op te kroppen. Je hebt een sterke persoonlijkheid, maar gaat soms té snel door het leven, en dan heb je je vriendinnen nodig om je af te remmen.

Lena (14 x uitgekomen)

Jij bent de lieve, verlegen Lena. Je houdt er niet van om op de voorgrond te staan en moet oppassen dat je niet te veel over je heen laat lopen. Je bent heel artistiek en dromerig, en staat altijd voor anderen klaar. Je vriendinnen kunnen op je rekenen.

Carmen (7 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op de wijze, wispelturige Carmen. Je humeur kan van het ene op het andere moment omslaan, en als jij boos bent dan ben je ook écht boos. Maar je bent wel heel eerlijk en rechtvaardig, en zal nooit iemand opzettelijk pijn doen. Je vriendinnen weten wat ze aan jou hebben!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?