Welke Evolutie van de pokemon EEVEE ben jij? ;D

lol xd
kom er dus nu achter.
omg ik ben echt pokemonvortex verslaafd door mn broertje ;P

Mogelijke uitkomsten

Jolteon! (56 x uitgekomen)

my favoriteee ;D

van wikipediaaa xd
Jolteon is een Elektrische-type Pokémon.
De Dondersteen verandert Eevee in Jolteon. Jolteon is een Bliksempokémon. In panieksituaties rijzen de haren op zijn lijf als naalden omhoog, die hij in zijn Naaldraket aanval op zijn tegenstanders afvuurt. Hij absorbeert geladen atomen en kan bliksemstralen van 10000 volt voortbrengen. Hij is een gevoelige Pokémon die snel bedroefd is of boos wordt. Elke keer als zijn gemoedstoestand verandert, laadt hij zichzelf op.

.

Vaporeon (28 x uitgekomen)

wikipedia;
watertype!!
De Watersteen verandert Eevee in Vaporeon. Hij leeft dicht in de buurt van het water. Hij heeft een visachtige staart waardoor hij vaak wordt aangezien voor een zeemeermin. Als zijn staart begint te trillen dan gaat het binnen een paar uur regenen. Vaak ligt hij lekker te luieren op de oever bij een meer. Zijn structuur lijkt heel erg op watermoleculen. In het water kan hij volledig onzichtbaar worden.

Flareon (40 x uitgekomen)

vuurtype!!

pokemonparadijs vertelt;
Gebruik de Vuursteen om Eevee te transformeren in Flareon. Als hij thermische energie opslaat in zijn lichaam, kan zijn temperatuur oplopen tot meer dan 1600 graden. De vlammen die hij uit zijn mond spuugt zijn zelfs nog twee keer zo heet. De krachten van deze Vuurpokémon zijn om rekening mee te houden. Zijn gloeiend hete aanval, waaronder de Vuurdraak, komt van uit zijn binnenste.

Leafeon (14 x uitgekomen)

Nummer: 470
Type: Grass
Soort:
Hoogte: 1 m
Gewicht: 25.5 kg
Geslacht: 87.5 % M, 12.5 % V

van pokemonparadijs xd

Espeon (9 x uitgekomen)

Espeon is een Pokemon die van zonlicht houdt. Hij gebruikt de fijne haartjes op zijn lichaam om luchtbewegingen waar te nemen. Hij kan zo de aanvallen van zijn vijand voorspellen, maar bv. ook het weer of de toekomst. De punt van zijn gespleten staart trilt als hij de volgende aanval van zijn vijand voorspelt.

van pokemonvortex!

Umbreon (43 x uitgekomen)

van pokemonparadijs;
Umbreon is een Pokémon die van maanlicht houdt. Als een Eevee genoeg training heeft gehad en aan het maanlicht wordt blootgesteld evolueert hij in een Umbreon. In staat van opwinding scheidt zijn huid een gif af om zichzelf te beschermen tegen de vijand. Als het donker wordt beginnen de ringen op zijn lichaam op te lichten om iedereen in de buurt schrik aan te jagen.

Glaceon (39 x uitgekomen)

pokemonparadijs;!
Glaceon is een verse sneeuw Pokémon. Hij is de geëvolueerde vorm van Eevee. Glaceon kan zijn vacht bevriezen en overeind zetten als scherpe naalden.

Statistieken

Statistieken

Reageer (17)

  • King_Boo

    umbreom :}

    9 jaar geleden
  • serperior

    umbreon

    9 jaar geleden
  • Bucks

    Glaceon ^^

    1 decennium geleden
  • Curuxa

    Please check mijn stories over pokemon.

    1 decennium geleden
  • Curuxa

    Flareon

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?