Ben jij een zanger(es) of een danser(es)

Vind jij je roots meer in het dansen, of ben jij een echte zanger of zangeres?? Of misschien heb je het wel allebei? Kom er hier achter:

Mogelijke uitkomsten

Dancer (52 x uitgekomen)

Jij bent hartstikke rationeel. Je kan je soepel bewegen, en hebt misschien wel een bepaalde stijl die je heel leuk vind of goed kan, zoals bijv. Klassiek (ballet), Breakdance, zumba, modern, hiphop etc. Of misschien heb je wel een hele eigen stijl! Je bent heel flexibel en soepel, en communiceert heel veel met je lichaam.

Tip: Ga een bij een dans vereniging en kijk welke stijl je ligt, zodat je, je daarin verder kan ontwikkelen..

Singer (38 x uitgekomen)

Je bent een zanger(es):D! Misschien ben je het nu al in hart & nieren, of misschien weet je wel helemaal niet dat je mooi zingen kan en moet je er nog achter komen en je daarin ontwikkelen. Je kan makkelijk iets uitbeelden door woorden te gebruiken en hebt een krachtige stem en gezichtsuitdrukking, of je houd gewoon van een song met een mooie melodie en een mooie songtekst die instemmen met gevoel of bui die je op dat moment hebt! Mocht je nou echt niet de geschikte stem hebben van een zanger of zangeres, dan doe je het ook nog heel erg goed als dichter!

Laat van je horen! Try it out..

Van beide wat wils! (35 x uitgekomen)

Jij vind het allebei hartstikke leuk om te doen. Je hebt een heel ritmisch en muzikaal gevoel, en tikt altijd ritmisch mee in de maat. Meestal zing je gewoon voor de lol onder de douche of dans je lekker in je kamer mee met de muziek.

Het kan ook zijn dat je echt heel erg aanleg hebt voor deze talenten, maar dat je het niet durft te laten zien/horen aan mensen, en dat laat je dan gaan als je thuis bent.

Zang en dans is de manier om mensen iets mee te geven daar kan jij kan door deze hobbie op een leuke manier een steentje aan bijdragen. Zet dus een eerste stap door naar een dans of zang school te gaan en laat wat van je zien of horen! Wie weet sta je ooit eens voor een jury lid van The voice of Holland of So you think you can dance..

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • Carolinezz

    Danseres Mijn grote droom! Leuke quiz!

    7 jaar geleden
  • MyrSophie

    singer (H)
    ik hou van zingen, al heb ik dansles gevolgd ben ik daar niet heel goed in
    ( al zeggen anderen van wel)

    9 jaar geleden
  • dominooo

    Dancer (dance)

    1 decennium geleden
  • 1xmichellax1

    singer, yeah ik hou van zingen

    1 decennium geleden
  • Bunnyfan

    Had niet verwacht dat het soms nog zou kloppen ook bij sommige mensen !!;)
    Grappig!:P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?