Welke soort vakantie past het best bij jou?

Je hebt allerlei soorten vakanties. Weken liggen bakken op het strand, fietsen door de bergen of alle mode winkels bezoeken. Vind hier uit welke vakantie het beste bij jou past!

Mogelijke uitkomsten

Zonvakantie (898 x uitgekomen)

Jij houdt ervan om lekker in de zon te liggen en om bruin te worden! Het liefst breng je de dagen door in het zwembad of op het strand, lekker relaxed. Plaatsen die leuk zijn voor jou: Ibiza, Curaçao, Spanje, Turkije, Griekenland

Shopvakantie (73 x uitgekomen)

Jij bent het liefst de hele vakantie in de stad! Allerlei winkels afstruinen voor de leukste kledingstukken, souvenirs of andere dingen. Het strand of de natuur boeit je niet, het gaat jou om maar een ding: SHOPPEN!

Natuurvakantie (604 x uitgekomen)

Tijdens jouw vakantie hou je ervan om heerlijk de natuur in te gaan. Riviertjes en beekjes bekijken, prachtige bossen aanschouwen, grasvelden bezoeken. Zo'n natuurvakantie is helemaal aan jou besteed!

Van alles wat (1902 x uitgekomen)

Jij doet graag van alles wat! De ene dag ga je winkelen in de stad, de andere dag ga je lekker zonnen op het strand, en weer een anderen dag bezoek je monumenten. Jij bent niet gefocust op één ding!

Cultuurvakantie (227 x uitgekomen)

Jij bent een echte cultuurproever! Het louvre, het colloseum, de toren van Pisa... je bent er allemaal al geweest! En natuurlijk sta je ook open voor nieuwe bezienswaardigheden. Als jij naar een stad gaat wil je graag naar monumenten van die stad, en jouw stedenkennis is dan ook erg groot.

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)

  • Shibui

    van alles wat, klopt!(lol)(Y):P

    7 jaar geleden
  • Loofpoel123

    natuurvakantie, maar in real natuurvakantie en zonvakantie xD

    1 decennium geleden
  • Jamiezx

    Natuur vakantie, omg krijg er nu heele erg zin in (H)

    1 decennium geleden
  • freedomwolf

    natuurvakantie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! joepie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(hoera)(hoera)(yeah)(yeah)

    1 decennium geleden
  • Clingy

    Zonvakantie!<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?