Op welk paard/pony van manege de Fruithof lijk jij?

die titel zegt het al
Kudo's en reacties zijn welkom:$

Mogelijke uitkomsten

Lisanne (50 x uitgekomen)

Jij lijkt op Lisanne!! Ze is super lief en erg braaf maar echt super snel ze houd heel erg van springen en hard rennen! Maar wat ze ook is het is gewoon een super leuke lieve snelle haflinger en mijn lievelingetje(H)

King (64 x uitgekomen)

Jij lijkt op King! King is een hardwerkend paard hij wilt alles voor je doen hij is alleen erg groot en lomp maar super lief!! (hij is namelijk 1.83 m) King is naar Rusland geweest daar was hij een springpaard dus dat kan hij erg goed verder is het gewoon een super lieve KWPN-er!

Fietje (63 x uitgekomen)

Jij lijkt op Fietje! Fietje is een stoere Fjord en net als King een beetje lomp Fietje is echt heel braaf en goed voor beginnende ruiters. Ze doet alles wat je vaagt maar is niet echt een van de snelst!

Mout (111 x uitgekomen)

Jij lijkt op Mout!! Mout is erg klein van stuk maar dat maakt niks uit voor haar het is een beetje een dondertje en erg chagrijnig in de stal maar verder echt een grappig beestje. Mout moet nog wel wat dingen leren maar ht gaat erg goed met haar

Denny (4 x uitgekomen)

Jij lijkt op Denny!! Denny is net als Mout niet erg groot maar super leuk om op te rijden met springen heeft ze nog weinig vertrouwen en met dressuur gaat het ook niet zo best goed aanpakken dus maar ondanks dat is en blijft het een leuk ponnietje!! Denny is net als Lisanne erg snel maar ze is 1 en al leuk!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (34)

  • warriorcat4ever

    King

    8 jaar geleden
  • ids

    lisanne is precies zo als ik mijn paard/pony wil

    1 decennium geleden
  • FANGIRL

    achh omg die Mout ziet er echt super schattig uit! Wij hebben nu ook een pony op de manege die er echt super veel op lijkt haha

    1 decennium geleden
  • xUNICORNx

    Fietje O_o

    1 decennium geleden
  • Krisber

    King

    Wat een leuk ding (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?