Welk ipod past bij jou?

Wil je weten welk ipod je het beste kunt kopen?
Check HIER je uitkomst! De antwoorden doen wonderen XD


Enjoy it xx

Mogelijke uitkomsten

Ipod nano! (23 x uitgekomen)

Ipod nano is voorzien van een camera, om al je herinneringen bij te houden. Hij is verkrijbaar in 8 en 16 gb, genoeg om al je fav. liedjes er op te zetten! Bovendien is ie verkrijbaar in lekkere velle kleurtjes, hij is heel mooi ontworpen en de geluidkwaliteit (vind ik) vet goed!! Ik heb hem zelf ook, en ik houd van 'm!!!

Ik raad hem aan voor personen die:
- van een vel kleurtje houden ( en anders neem je zilver of zwart, die is minder opvallend ;) )
- veel liedjes wil hebben
- willen filmen!
- zich soms vervelen, je kan spelletjes doen,foto's bekijken& films kijken en veel meer!
- (willen) sporten: Je hebt nike optie: Een knop, en de ipod telt voor jou hoeveel stappen je zet en hoeveel caloriën je daarmee hebt verbrand!! Superhandig dus :)

x

Ipod Touch (13 x uitgekomen)

De iPod Touch is echt iets voor jou! De ipod Touch is verkrijgbaar in wit& zwart, en anders zijn er leuke hoesjes te koop. Ik heb m zelf gehad, en als ik schat da is ie ong. 10x 5,5 cm!! Oh en niet vergeten: Het is touchscreen! Niet zo ingwikkeld, hij is heel makkelijk bestuurbaar, 100%!!!
Je kan er echt alles mee doen, te veel om op te noemen. Je kunt je beter afvragen wat ie niet kan! :) Wat hij zeker kan:
- Grati internet!!!
- Emails lezen
- youtube tv
- er zijn meer dan 1000 spelletjes (gratis) voor de ipod Touch!
- Je kan foto's bekijken ( op een groot scherm dus!)
- je kan naar itunes en metteen vanuit je ipod spelletjes&fils downloaden!

Een hele hoop dus!!!

Ipod Classic! (7 x uitgekomen)

De iPod Classic is echt wat voor jou, omdat ie lekker in de hand ligt (mooi design), en heel simpel is! Je kan er lekker films mee bekijken, spelletjes doen, muziek bekijken enz. Eerlijk gezegd heeft ie niet veel opties. ;)
Maar hij ka nwel vol gepropt worden met van alles, hij is namelijk in supersuper veel geheugen verkrijgbaar namelijk: 60,80,120,160 en volgens mij ook met iets van 220 gb!! Echt meer a 10.000 liedjes dus!! En een hoop films, spelletjes en foto's!

x

Ipod Shuffle (0 x uitgekomen)

De ipod Shuffle is heel gewoon, de enige dat je kan doen is luistere naar muziek. Vandaar de naam: Shuffle. Want je kunt instellen dat de ipod liedjes voor je afspeelt, zo hoef jij niet de hele tijd te zoeken naar die ene liedje! Hij is vet goedkoop, al vanaf 45 (ong.) euro is ie te koop! Hij heeft lekker velle kleurtjes, waarmee hij extra opvalt, dankzij de slimme design, zeker als je wilt sporten en geen zakje hebt om hem te bewaren. Gebruik dan de clipje op de achterkant van de ipod! En maak m vast aan je kleding, broekzak enz. Lekker handig!


x

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Lizzylover

    Touch

    Ik wil hem zooooo graag!

    1 decennium geleden
  • Kajaxxx

    een ipod touch! nu moet ik eerst nog even sparen!
    (H)(H)(H)vriendin van kaaaaaaaajaaaaaaaa(yeah)(yeah)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?