Welk soort type ben jij?

Ontdek het nu. Je zal er van leren.

Mogelijke uitkomsten

Realist (45 x uitgekomen)

Je bent een realist. Je ziet dingen zoals ze zijn en meer niet. Wil je plezier maken met je vrienden? Geen probleem. Komen de examens eraan? Dan gaan we toch lekker studeren, want het is belangrijk voor onze toekomst.

Optimist (5 x uitgekomen)

Jij bent de optimist. Wat er ook gebeurt, jouw motto is 'na regen komt zonneschijn'. Het is een goede ingesteldheid, maar het maakt je ook wat naïef. Vergeet niet dat er nu eenmaal dingen zijn die wél erg zijn en dat het helemaal niet erg is om gewoon een potje te huilen. Verschuil je niet altijd achter je eeuwige glimlach.

Pessimist (1 x uitgekomen)

Het maakt niet uit wat er gebeurt, bij jou zal het altijd negatief zijn. Je hebt een typische ingesteldheid van 'ik ben het altijd geweest, dat heb ik weer,...' Het zal nooit goed zijn. Als het dan wel goed is, dan verwacht je gewoon dat het stom toeval is en even snel zal weggaan als het is gekomen. Je beseft het misschien niet, maar het leven zou al heel wat beter zijn als je niet zo pessimistisch was.

Genieter (22 x uitgekomen)

Je bent een genieter. Voor jou is een dag niet genieten, een dag niet geleefd. Diep vanbinnen weet je ook wel dat het zo niet verder kan, maar je wilt het gewoon niet toegeven. Jij en ik weten allebei dat je met deze ingesteldheid niet ver gaat komen. Het kan echt niet kwaad als je eens je boeken openslaat en aan de toekomst denkt. Natuurlijk moet je af en toe genieten, maar beperk dat tot de vakanties en de weekends en doe voor de rest gewoon je best.

Werker (7 x uitgekomen)

Jij weet heel goed wat er aan zit te komen. De toekomst... en daar wil je koste wat het kost allés uit halen. Je weet precies wat je wil. Een goede job, een mooie vrouw, slimme kinderen, veel geld, kortom een goede toekomst. En je zal je doel behalen, oh ja. Falen is geen optie. Bedenk ook dat je niet altijd naar de toekomst moet leven, maar ook in het heden. Ontspan eens, doe iets leuks. Doe even lekker gek, vergeet je toekomst voor een dag en maak plezier.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Luxurious

    Realist, klopt.

    1 decennium geleden
  • Miejj

    genieter...hmmm, kan slechter.(dance)(lol)(nerd)

    1 decennium geleden
  • BlueBird

    Realist :)

    1 decennium geleden
  • themizzbambi

    Realist!

    1 decennium geleden
  • EstrellaVida

    realist! IDD!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?