Hoe is jouw leven als vampier.

Zie titel. + met twilight mensjes.

Mogelijke uitkomsten

Living with the Cullen clan (113 x uitgekomen)

Na een nacht nadenken besluit je om toch naar de Cullens te gaan. Ze zijn hier blij mee en je word meteen als familielid beschouwt, de weerwolven vinden je ook wel aardig maar je word echt helemaal gek van die geur. En na een paar jaar mag je zelfs al naar school! Tussen de mensen. Uiteindelijk kom je iemand tegen en ga je trouwen! En dan ''leef'' je nog lang lang lang lang lang lang lang lang lang lang lang (eeuwig) en gelukkig. EINDE!

Living as a Nomad (45 x uitgekomen)

Na een nacht nadenken besluit je om je bij de nomaden te voegen. En zo blijf je voor eeuwig rond zwerven, bloed drinkend van mensen en valt de groep een paar keer uit elkaar totdat je een leuke nomaad tegen komt en je besluit met hem/haar te gaan reizen. En zo leven jullie lang lang lang lang lang lang (eeuwig) en gelukkig.

Living by the Volturi (48 x uitgekomen)

Na een nacht nadenken neem je het eerste vliegtuig naar Italië, je steelt een auto met donker glas waar niemand je door heen kan zien en rijd met 200 km per uur naar Volterra daar aangekomen zie je Demetri en Jane, ze geven je een cape en samen lopen jullie naar een steeg, jullie springen door een put en komen uit op een gang, uiteindelijk kom je bij Aro,Caius en Marcus en krijg je te horen dat je samen met Alec en nog wat andere in de wacht zit. Je doel is om Aro,Caius en Marcus te beschermen en voor de rest moet je degenen die de regels overtreden oppakken. En zo leef je nog lang lang lang lang lang lang (en speciaal voor hatter: EN GELUKKIG!)

Statistieken

Statistieken

Reageer (17)

  • Meride

    Nomad;)
    Leuke quiz ik begin echt iets te krijgen met vampiers

    8 jaar geleden
  • hopestar

    Cullens (yeah)

    8 jaar geleden
  • RisaChan

    Nomad.
    Ik had liever Volturi gehad.

    1 decennium geleden
  • mewmewZoey

    cullen clan

    1 decennium geleden
  • SelfEsteem

    Cullens (flower) love it

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?