Harry Potter en de relieken van de dood] Wie ben jij nou eigenlijk echt!

Heel veel maken zo'n ding en dan maken ze diegene als hoe die overkomt. Maar ik vertel de waarheid over die personen. (Doe hem niet als je niet wilt weten hoe dat boek gaat)

Mogelijke uitkomsten

Albus Perkamentus. (130 x uitgekomen)

Veel mensen zien jou als een slim, en wijs persoon, die nooit iemand kwaad heeft gedaan. We weten wel beter nu. Perkamentus heeft Grindelwald geholpen, en zocht heel erg naar de Relieken. Hij heeft er nu nog spijt van, zijn zusje Ariane is overleden doordat hij zo stom is geweest. Nou Albus, ben je blij met je uitkomst?

Marcel Lubbermans (426 x uitgekomen)

In het begin zag iedereen jou als een mietje, een persoon dat niks kon. Maar we zien echt iets anders staan in het boek. Dan neem jij samen met Loena en Ginny de SvP over. (Strijders van Perkamentus.) Je bent nergens meer bang voor, en als je ziet dat Voldemort Harry heeft gedood, durf je zelfs hem te vervloeken! (Niet dat het lukt, maar hij is vooruit gegaan) Later ga je werken als leraar, echt vooruitgang dus! Goedzo!

Ron Wemel (99 x uitgekomen)

Jij bent best wel een angsthaas, doodsbang voor spinnen! Maar als het moet, en je vrienden zijn in gevaar, doe je alles! Er is een moment dat je verlangt naar het eten thuis, en dat lekkere bedje van je. Maar je gaat oplaatst toch terug. Je bent altijd trouw aan je vrienden, want je hield het niet langer dan een dag zonder ze uit. Later word je pas echt verliefd op Hermelien, en heb je een mooie toekomst.

Hermelien Griffel (150 x uitgekomen)

Jij bent superslim, en vele mensen denken dat als je met je neus in de boeken zit, niet veel kan. Maar je kan heel veel, en bent geeft veel om je vrienden. Je bent eigenlijk heel dapper, maar je bent ook nog maar een meisje van een jonge leeftijd, dus jij moet je ook eens kunnen uiten. Later trouw je met je lieve Ron wemel! Jaaj =D

Harry Potter (99 x uitgekomen)

Je bent een jongen die opgeroeid is tussen de normale mensen, tot je op een dag een brief kreeg. Je oom en tante gooide die weg, en gingen op een verlaten eiland wonen. Toen kwam er een half reus half mens binnen, en die haalde je er weg. Eindelijk, vrijheid! Maar je was super beroemd in een wereld die je nog nauwelijks kende. Langzamerhand had je veel meer vijanden dan je verwacht had, en win je van die vijanden. Maar ook verlies je heel veel mensen.

Loena Leeflang (183 x uitgekomen)

Je bent een bijzonder meisje, jouw motto is dan ook; "Wijsheid zonder grens, is ieders liefste wens" Je bent heel slim, maar niemand gelooft dat knarkloppertjes of andere wezens bestaan. Jij gelooft er echt in, maar laat dat niet aan iedereen zien denk je, maar toch laat je het duidelijk zien. Je bent heel erg trouw aan je vrienden, en bent ook ongelofelijk dapper! Je blijft vrolijk in de zwaarste tijden, en weet zelfs Olivander op de been te houden.

Draco Malfidus (226 x uitgekomen)

Je doet je altijd stoer voor, en doet alsof je alles bent. Je hebt een hekel aan modderbloedjes, en dient Heer Voldemort. Diep van binnen is hij ongelukkig en bang. Hij is doodsbang voor de dood, en het boeit hem niks, zolang hij maar veilig is, en leeft. Hij bedankt niemand als iemand hem red van de dood, en pest iedereen die niet in Zwadderich zit. Jij bent Draco!

Statistieken

Statistieken

Reageer (222)

  • Snaaitje

    Marcel dat klopt niet echt

    6 jaar geleden
  • InnieVilijn

    DRACO

    7 jaar geleden
  • EmmaBlack

    IIK BEN MEER EEN CHO CHANG OF ROWENA RAVENKLAUW TYPE!

    7 jaar geleden
  • EmmaBlack

    LOENA, MAAR IK GELOOF NIET IN DIE RARE WEZENS!

    7 jaar geleden
  • Dracoooooo

    DRACOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?