Wat is jouw favoriete soort chocola?

Puur? Melk? Wit? Met nootjes?
Vind hier uit welke het best bij je past =)

Mogelijke uitkomsten

Puur (29 x uitgekomen)

Jij houdt van rust en regelmaat. Als alles precies op zijn plek staat, voel jij je ook op je gemak. Je geniet van stilte, maar je kunt niet zonder muziek.
Als alles in je hoofd door elkaar is geschopt, neem dan even wat tijd voor jezelf en knabbel aan een stukje Pure chocola (jaja, met hoofdletter P).

Melk (47 x uitgekomen)

Jij barst van het enthousiasme en de creativiteit. Je hoofd zit vol dromen en toekomstplannen, en je bent niet van plan die te laten varen. En, als het even tegenzit, komt jij zo weer terug bij je idealen met een reepje romige melkchocola

Wit (34 x uitgekomen)

Jij houdt van het leven. Jij lacht om gevaar, trekt risico's naar je toe en als het zou kunnen, zou je zo morgen vertrekken om te gaan diepzeeduiken bij Curaçao. Op school redt je je wel, maar dat is niet het belangrijkste in het leven. Het belangrijkste is lol maken. Bijvoorbeeld gezellig met je vriendinnen een lachfilm kijken onder het genot van een blokje witte chocolade.

Met Nootjes (9 x uitgekomen)

Jij bent erg verfijnd. Je let heel erg op details en houdt van priegelwerkjes. Onder de les krabbel je je schrift vol met van alles en nog wat, waardoor je de lesstof alleen maar nog beter in je opneemt. Jouw lievelingseten is geen patat, en zeker geen pizza, maar je houdt meer van de haute cuisine. Bijzondere cadeaus hebben jouw voorkeur, maar je wordt ook al heel blij van een reep chocola met (bijvoorbeeld hazel-)nootjes.

Statistieken

Statistieken

Reageer (34)

  • MevrouwMalik

    Wit! Klopt!

    1 decennium geleden
  • Miyara

    puur, maar ik vind Melk lekkerder^^

    1 decennium geleden
  • Sepulchrum

    Melk.. hm.. ik weet niet of ik die het lekkerst vind, maar whatever, ik houd van ALLE chocola :Y)

    1 decennium geleden
  • fredosvanity

    Puuur Iewll

    1 decennium geleden
  • 5x15

    Puur chocola

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?