Villa Pilla 2

Dit is het vervolg van de Villa Pilla van Sammiej3. In de vorrige liep je door het bos en kwam je een villa tegen. Daar moest je dan uit komen. Als dat je niet lukte. Ik kwam je redden. En nu ben je eruit! En je bent onderweg naar huis. Maar toen kwam je weer een villa tegen. Deze zag er helemaal niet eng uit. Maar rozeen met bloemetjes! Dus je liep erin! En BOEM de deur ging dicht.. op slot.. en nu zat je dus vast alweer!'



Voor Villa Pilla 1 ga naar profiel van Sammiej3 doe daarna deel 2, deze dus. Er komt binnenkort ook een deel 3!
deel 3 word ook van mij ^^

Mogelijke uitkomsten

vrij. (11 x uitgekomen)

Je maakte het luik open en sprong het donkere gat in. Na een paar meter viel je op iets zachts. Een bank! Nadat je ogen aan het donker gewend zagen zag je iets. EEN DEUR! Je liep naar de deur, maakte de deur open (hij was niet op slot) en je was vrij!

dood (7 x uitgekomen)

Je maakte het luik open en sprong erin. Je viel, en viel, en viel, en viel, er kwam maar geen einde aan. En je ging heel erg hard naar beneden. Je dacht dat je voor altijd door bleef vallen. Totdat BOEM de grond. En je was dood.

gevangen. (4 x uitgekomen)

Je maakte het luik open en sprong erin. 2 meter onder je lande je al op je voetjes. Het luik ging werd dichtgemaakt. Door?? Daar kwam je nooit achter. Toen je wilde lopen knalde je tegen iets aan. Hout. Je zat in een houten hok. En het enige licht kwam door een smalle opening tussen het hout. Je zit gevangen. (EN NEE IK KOM JE NIET REDDEN, EN SAM OOK NIET)

hulp. (7 x uitgekomen)

Je maakte het luikje open en wou net springen maar toen: WACHT NEEE STOP DON'T MOVE BEVRIES HALT! Er kwam een of ander kind met een cape aangerend. IK KOM JE REDDEN! En SuperSam pakte je op en vloog zo BOEM met je door het raam. En zette je leuk vlak voor je huis neer, zwaaide ff en draaide toen om om weg te vliegen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • bestGAMERofPSN

    Vrij jullie Maar is het wel waar?:8

    1 decennium geleden
  • Sepulchrum

    Whahaha ik ben dood x'D
    (En ja, dat vind ik leuk :Y))

    1 decennium geleden
  • VivaLaLoca

    Pilla of Pila is de bijnaam van me bestie xD

    1 decennium geleden
  • Fennec

    vrij!!!! hihi, leuk!!! jammer dat je het niet in een serie kon zetten:(

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?