Ben jij leeuw, of een wuppie?

De titel zegt het al :D Waar lijk jij op? Op een leeuw, wuppie of andere mogelijkheden? Kom er nu achter!

Ik hoop dat mijn 1ste quiz een beetje te doen is xD

Mogelijke uitkomsten

Wuppie (20 x uitgekomen)

Een Wuppie (in Amerika beter bekend onder de naam weepul) is een klein en pluizig wezen met ogen, een staart en grote platte voeten die direct onder het lijf lijken te zitten.

Nu beschik jij natuurlijk niet over een staart, en grote platte voeten die direct onder het lijf zitten maar als een Wuppies konden leven, kun je erbij horen! Ze staan bekend om hun schattigheid. Jij bent lief, aardig in het leven & houdt niet zo veel van grote uitdagingen die te veel veranderingen brengen.

Leeuw (10 x uitgekomen)

Wow, wat ben jij stoer! Nou, en dat niet alleen. Jij bent zeer loyaal aan je vrienden (sociaal) &houdt wel van wat uitdagingen in het leven. Jij kan je ook wel zeer kattig uiten als iets je niet aanstaat.

Vleermuis (4 x uitgekomen)

Jij houd niet van drukke openbare ruimtes waar jij in de spotlights staat, het liefst sta je helemaal achteraan. Je bent kwetsbaar, maar ook wel weer goed in omgang met mensen. Het liefst laat jij je niet zien, maar jij bent wel degelijk een aardig persoon. Mensen kunnen jou zeker vertrouwen!

orang-oetan (42 x uitgekomen)

Jij bent een sociaal type! Goed in omgang met mensen, en humor vind jij superbelangrijk! Zeer speels maar ook slim!. Wie heeft ooit beweerd dat orang-oetans niet intelligent zijn? Integendeel... Trouwens, gevaar ga jij graag uit de weg. Je zoekt het niet op, maar mocht je erin beland zijn, dan ga jij de strijd zeker aan.

vat je 'm nog?

Zak hooi (1 x uitgekomen)

Hmm, ja. Ben je serieus op dit antwoord uitgekomen? Juist ja.. Jij vind niks leuk om te doen& je denkt ook netzoveel als een zakhooi: En dat is dus niet veel. Kom op, zoek de sociale contacten op& doe wat leuks. Of ga naast een zak hooi liggen. Misschien dat een boer het verschil niet ziet& je voert aan zijn vee. (Y)

Statistieken

Statistieken

Reageer (17)

  • Snowfox

    Vleermuis, omschrijving klopt wel

    1 decennium geleden
  • Susan385

    orang-oetan

    jij bent een sociaal type! Goed in omgang met mensen, en humor vind jij super belangrijk! Zeer speels maar ook slim!. Wie heeft ooit beweerd dat orang-oetans niet intelligent zijn? Integendeel... Trouwens, gevaar ga jij graag uit de weg. Je zoekt het niet op, maar mocht je erin beland zijn, dan ga jij de strijd zeker aan.

    1 decennium geleden
  • SergioRamos4

    N wuppie:p haha love you bff(L)

    1 decennium geleden
  • Loisss

    de schattie orang oetan <3

    1 decennium geleden
  • xShellu

    Whahaha, nee jamemrgenoeg niet. Ik heb de test verkeerd gedaan en ben op Oerang-Oetan uitgekomen. XD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?