Welk wezen uit Harry Potter ben jij ?

Altijd al eens willen weten misschien ? xD (Heel interessant ook) Heb je tijd teveel, verveel je je, moet je eigenlijk afwassen maar dat zoek je niet, ben je een harry potter fan, vind je dit eigenlijk maar stom maar je wilt hem toch invullen ? Dan ben je aan het goede adres!

PS. Dankjewel lieve mensen voor de Kudo's!

Mogelijke uitkomsten

Aragog (72 x uitgekomen)

Kijk eens wie we daar hebben.. Aragog! Hij is best aardig, althans; hij mag je of hij mag je niet, want sommige acties van hem kunnen nu eenmaal niet door de beugel..

Pluisje (101 x uitgekomen)

Woef. Pluisje de driekoppige hond. Je kent hem waarschijnlijk wel uit Harry Potter 1, een hond die snel in slaap valt bij harpmuziek maar meedogenloos kan zijn als het Harpje het begeeft. En dan is het niet veilig daar op je zolderkamertje.

Basilisk (97 x uitgekomen)

De Basilisk. Zit je toevallig bij Zwadderich ? Als blikken konden doden.. ja je zult het misschien niet geloven maar dat spreekwoord bestaat echt, en dat hoort helemaal bij jouw als Basilisk. Het is een gaaf wezen, maar je moet er van houden ^^

Boomtrul (276 x uitgekomen)

Een boomtrul hahah. Een schattig wezentje dat ze wel eens ooit gebruiken bij kruidenkunde. Het doet niemand kwaad en dat wil het graag zo houden, wel is het doodsbang voor Korzel en Kwast.

Hippogrief (127 x uitgekomen)

Jij bent een lieve hippogrief! Jij bent zo trots als een pauw en duld niet iedereen in je omgeving. Ze moeten jou eerst respecteren en kennen voordat je ze volledig vertrouwt. Als ze jou eenmaal kennen hebben zij een vriend voor het leven, en andersom natuurlijk!

Meermens (117 x uitgekomen)

Een meermens, mysterieuze wezens. Het Zwarte Meer is hun tehuis en bewaken dat met man en macht. Leuk dat je een Meermens bent, je kunt gevaarlijk zijn in het meer, maar dat is dan vaak omdat het niet anders kan en omdat je er alles aan doet om jou favoriete plek te bewaken. En daar kan geen reuzeinktvis tegenop!

Keltisch Aardmannetje (39 x uitgekomen)

Een Keltisch Aardmannetje. Wat een kleine Pestkoppen zijn dat. Ze zijn klein maar sterk, en daar weet jij maar al te goed raad mee.

Terzieler (81 x uitgekomen)

Een terzieler zijn wezens die je pas kunt zien als je de dood in de ogen hebt gekeken. Het zijn trouwe wezens en houden van hun mysterie dat om hun heen hangt. Het kwaad kent dit wezen niet, en dat is maar goed ook!

Trol (29 x uitgekomen)

Trollen zijn eigenlijk maar onbenullige wezens, of je ze dom kunt noemen laat ik aan jou over. Maar echt trots hoef je niet te zijn op deze uitkomst. xD

Weerwolf (240 x uitgekomen)

Een weerwolf heeft 2 persoonlijkheden. Overdag ben je gewoon een normale zweinsteinleerling maar als je een volle maan aan de hemel ziet staan verander je in een meedogenloze weerwolf die zelfs zijn vrienden aan kan vallen. Het kost veel wilskracht om je daartegen te verzetten, het is slim om je vrienden echt te vriend te houden.

Knijster (20 x uitgekomen)

Je bent Knijster, niet echt de gezelligste Huiself op aarde maar hij kan wel heel beschermend zijn in sommige gevallen. Je moet hem gewoon wat beter leren kennen en dan komt alles goed. Knijster is jouw beste vriend haha!

Jammerende Jenny (40 x uitgekomen)

Jammerende Jenny huist in de riolering van het meisjestoilet. Het schijnt dat ze is aangevallen door een basilisk en ze kan alleen maar jammeren. Maar ze is niet gek, onthoud dat goed.

Dementor (69 x uitgekomen)

Een kwaadaardige Dementor. Een dementor is niks anders dan een zieleneter, iemand die de gelukkige gevoelens uit een persoon zuigt. Niet echt lekker lijkt me, maar deze Dementors zijn recht door zee en kennen geen genade. Verder zijn het trouwe beschermers van het fort azkaban.

Kobold (19 x uitgekomen)

Jij bent een Kobold. Ze zijn misschien klein en apart, maar wel slim. Hun thuisbasis is de grootste bank uit de Weg is Weg namelijk Goudgrijp. Echte ekstertjes dus, maar je mag er alleen naar kijken.. niet aankomen!

Necroot. (13 x uitgekomen)

Jij bent een Necroot, en nog wel een kwaadaardige ook. Het is gewoon een lijk dat onder het wateroppervlak wacht op een prooi. Of dit ding ook positieve eigenschappen heeft? Misschien in een vorig leven.. ?

Statistieken

Statistieken

Reageer (123)

  • carmenhp

    ik ben een weerwolf (A)

    6 jaar geleden
  • Snaaitje

    Tezieler

    6 jaar geleden
  • InnieVilijn

    Basilisk..Ehm.......Jamerende Jenny is geen wezen!!!
    Maar een geest!!!!

    7 jaar geleden
  • meangirl12

    meermens (yeah)

    7 jaar geleden
  • LoveLockhart

    Boomtrul!!!! XD yeeeey!!!
    ....... Smalhart rules....!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?