Welke film pas het best bij jou?

Doe de quiz en kom erachter!

Mogelijke uitkomsten

De twilight serie (53 x uitgekomen)

Bij jou past heb best de twilight serie. Je houd van spannende films waar veel in gebeurt.Korte samenvatting van de films: Over het algemeen gaan de films over de keuze die Bella moet maken tussen de liefde van haar leven en haar beste vriend, maar die keuze heeft ook consequenties voor de eeuwige strijd tussen de vampieren en de weerwolven.
Trailer eclipse: http://www.twilightsaga.nl/

Letters to Juliet (3 x uitgekomen)

Bij jou past de film Letters to Juliet het best. Je houd van romantische films.Korte samenvatting: Sophie en Victor genieten van hun vakantie in de romantische Italiaanse stad Verona. Zij van het idyllische stadje van Shakespeare's Romeo and Julia en hij als aanstaand chefkok vooral van de lokale keuken. Sophie gaat er daarom vaak alleen op uit en stuit zo op een groepje vrijwilligers dat brieven beantwoordt die van over de hele wereld naar Verona komen - brieven waarin Julia om liefdesadvies wordt gevraagd. Sophie sluit zich bij hen aan en vindt een brief uit 1951. Het romantische verhaal over een niet gevolgde liefde raakt Sophie zo dat ze besluit terug te schrijven. Deze actie heeft grote consequenties...
Trailer: http://www.letterstojuliet.nl/

Knight and day (21 x uitgekomen)

Bij jou past het best de film knight and day. Je houd van actie films maar wel met een beetje komedie erin.
Korte samenvatting van de film: In dit spannende avontuur lopen een rebelse spion en de onbezorgde June Havens uit Boston elkaar tegen het lijf. Al snel vormen ze een onwaarschijnlijk team. Voordat ze het weten bevinden ze zich in een gevaarlijk machtsspel met onverwachte wendingen, dat ze de hele wereld overbrengt.
Trailer: http://www.knightandday.nl/

Sex and the city 2 (7 x uitgekomen)

Bij jou past het best de film sex and the city 2. Je houd van films over mode en vriendschappen. Korte samenvatting van de film: Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda nemen weer een grote hap uit ‘The Big Apple’. Ze bieden het hoofd aan hun hectische levens en liefdes in een vervolg dat werkelijk van het doek spat. Wat gebeurt er na het jawoord? Het leven van de meiden loopt op rolletjes, maar het zou niet Sex and the City zijn als er niet een paar verrassingen op de loer lagen… Deze keer in de vorm van een glamoureus, zonovergoten avontuur dat hen uit New York voert naar een van de meest luxe, exotische en levendige locaties, waar het feest altijd doorgaat en achter elke hoek een mysterie schuilt. Het is een ontsnapping die precies op het juiste moment komt voor de vier vriendinnen, die zichzelf zien belanden in - en zich verzetten tegen - de traditionele rollen van het huwelijk, het moederschap en nog veel meer.
Trailer: http://wwws.nl.warnerbros.com/sexandthecity2/mainsite/

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • redroses

    Twilight (H)

    1 decennium geleden
  • Action

    Twilight, die film is echt leuk! :]

    1 decennium geleden
  • Ecee

    twilight (dance)

    1 decennium geleden
  • SkaterGirlx

    twililght!I LOVE TWILIGHT!(H)(H)!!!!!

    1 decennium geleden
  • xMariib

    Twilight! (yeah)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?