Wat voor type Wolf ben jij ?

Wolfen zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Welke wolf zou jou soulmate kunnen zijn? of misschien; Op welke wolf lijk je het meeste?

Mogelijke uitkomsten

De Wijze Grijze Wolf (1174 x uitgekomen)

Jij bent een grijze wolf met erg veel wijsheid. Je denkt na voordat je iets zegt, je bent rustig en hebt zelfvertrouwen. Je kunt jou niet snel van je stuk brengen of op de kast jagen. Je bent een goede samenwerker!

Moment van de dag: Schemering.

De Mysterieuze Zwarte Wolf (440 x uitgekomen)

Jij bent een mysterieuze zwarte wolf. Soms heb je ook wat behoefte aan tijd voor jezelf, je houdt er niet van om het té druk te hebben. Problemen los je liever zelf op en je hoeft niet persé in het middelpunt van de belangstelling te staan. Je vind veel dingen wel best, wat anderen van je denken ? Daar heb je schijt aan.

Moment van de Dag: Nacht / Maan

De Krachtige Bruine Wolf (537 x uitgekomen)

Jij bent een krachtige bruine wolf en je houdt van controle. Je kunt goed dingen organiseren en de leiding tot je nemen in samenwerkingsverband. Als mensen zich niet gedragen naar jou behoren, dan zeg je er liever iets van dan dat je dat opkropt. Jou problemen los je makkelijk op. Je hebt veel moed.

Moment van de Dag: Middag / Aarde

De Witte Schoonheid Wolf (376 x uitgekomen)

Jij bent de Witte Schoonheid Wolf. Je bent aardig, enthausiast en wil mensen te vriend houden. Je kunt je geen gezelliger gezelschap voorstellen dan jou. Je bent overal voor in, houdt van dingen ondernemen en feestjes vieren. Je bent een frisse energie.

Moment van de Dag: Ochtend / Dauw

Je bent nog een Pup :) (90 x uitgekomen)

Je bent heel erg speels, en denkt vaak niet na over de gevolgen. Dat neemt niemand je kwalijk, want met jou kun je lachen! ;)

Moment van de Dag: Zonlicht / Warmte

Statistieken

Statistieken

Reageer (58)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?