Ben jij bescheiden?

In deze quiz kom je erachter!

Mogelijke uitkomsten

Heel Bescheiden (127 x uitgekomen)

Jij bent écht bescheiden! Je denkt al snel dat je te veel van iemand vraagt, of dat je hebberig overkomt. Kom op, meid/man, vraag eens een keer iets! Het is natuurlijk niet goed om elke keer haantje de voorste te zijn, maar als je niks vraagt, bestaat de kans dat je een echt muurbloempje wordt, dat niemand meer rekening met je houdt en dat je veel dingen die je eigenlijk wel wilt, helemaal niet krijgt! Kom op, kom uit de verf. Als eerste stimulans is het goed om een keer gewoon te zeggen: 'Ja, dat wil ik graag!'of 'Nee, ik heb liever naturel'. Zul je zien dat je heel wat gelukkiger wordt!


Foto: Muurbloempje

Beetje bescheiden (67 x uitgekomen)

Jij bent een beetje bescheiden. Als iemand een zakje snoep heeft, sta je niet gelijk vooraan, maar zorg je er wél voor dat je zeker aan de beurt bent geweest. Dit is goed! Maar je moet wél oppassen dat mensen niet gaan denken dat je nergens behoefte aan hebt, maar dat heb je natuurlijk wel! Zoals je het nu doet, is het eigenlijk wel prima. Als je er voor zorgt dat je niet gelijk ergens vooraan gaat staan maar toch wat krijgt, gaat het de goede kant op!


Foto: Een opvallend muurbloempje

Klein beetje hebberig (16 x uitgekomen)

Jij bent een klein beetje hebberig. Meestal ben je ergens als tweede of derde aan de beurt, en word je zeker niet overgeslagen. Het is natuurlijk goed dat je je niet laat overslaan en dat je voor jezelf opkomt, maar je moet zorgen dat je het niet overdrijft. Als je niet als eerste aan de beurt bent, betekent dat nog niet dat je niks krijgt! Zorg dat je niet de egoistische kant op gaat, en dat gaat het goed met je!


Foto: bijdehante aap

HEBBERIG (4 x uitgekomen)

Jij bent erg hebberig! Als ergens iets te krijgen valt, sta jij er al meteen bij. Het idee dat iemand anders er met de buit vandoor gaat! Maar, als iemand anders eerder is, betekent dat toch nog niet dat jij niks krijgt? Of wel soms? Het is natuurlijk goed dat je goed voor je zelf zorgt en dat je voor jezelf opkomt, maar het is natuurlijk niet goed als dat ten kosten van anderen komt. Het is toch helemaal niet erg als je eens een keer iets niet krijgt? Als je iets niet hebt, kan je het ook niet verliezen. En als er eten wordt uitgedeeld, is het toch ook niet erg als iemand anders misschien eerder iets krijgt? Het is goed dat je zorgt dat je wat krijgt, maar je moet zorgen dat je niet egoistisch wordt. Als je de volgende keer ergens voor in de rij staat, moet je maar eens een keer geduldig wachten, en iemand die vaak als laatste is eens voor laten gaan. Zul je zien dat je niet altijd vooraan hoeft te staan.

Foto: slaat nergens op!

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • TeddyBerin

    @ Hatter, ja dat gebeurt nog wel eens, bescheiden en verlegen samen. Ben ik zelf eigenlijk ook wel..:$

    1 decennium geleden
  • Sepulchrum

    Beetje bescheiden.
    Beetje verlegen ook :$

    1 decennium geleden
  • Pioneer

    Heel bescheiden

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?