Jared Leto and you! {35}

Maak de quiz maar even geen zin om uitleg te geven.

création le quiz fausse aucune par éclaircissement à rendre. ( kijk ik zit aan het leren voor Frans)

Mogelijke uitkomsten

This the day for the hell. And this the hotel where we most wait. (19 x uitgekomen)

Jullie liepen het hotel in en zag dat er gelijk 3 mannen op jullie aflopen, die jullie begeleide naar jullie kamer waar jullie moesten wachten.

Op de kamer, je zag alleen 3 bedden staan, 2 kleren kasten en een grootte tafel waar je met 4 man aan kon zitten, je liep ietsjes verder en zag de badkamer die heel erg schiek was ingericht schieker dan de slaapkamer zelf. Je zag een groot raam waar rolluiken half voor stonden. Je keek Tomo aan die je gevolgd was. Je vond het gewoon snoetig hoe Tomo zoveel om je geefde. Je liep weer naar de slaapkamer en ging op een van de bedden zitten en pakte ging naar je koffer zoeken, je pakte de koffer en nam hem weer mee naar de badkamer en deed de deur op slot, de jongens hadden je niet eens opgemerkt dat je een van de koffers had gepakt en weer naar de badkamer was.
Je keek naar buiten en zag je pleegouders lopen en die 3 mannen die jullie straks naar deze kamer hadden gebracht. Je zocht sneller naar het mesje en je vond het, je vluchte snel de badkamer uit en zei tegen de jongens dat ze eraan kwamen.

This is the final day, the world can go to hell (0 x uitgekomen)

Bill Kaulitz Ich Liebe dich fur immer!
En nee niet iemand anders! alleen mijn Billchen (A)

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?