Welke muziekstyle past het beste bij jou?

Er is niemand die niet van muziek houdt. Je hebt zoo veel verschillende stylen! Als je deze korte quiz doet, kom je er achter welke style kwa muziek nou echt bij je past.

Enjoy! :D

Mogelijke uitkomsten

Metal (9 x uitgekomen)

Als je metal als uitkomst hebt, betekent het dat je ruig bent. Je laat niet zomaar over je heen lopen en doet helemaal je eigen ding.

Rockchick/dude (35 x uitgekomen)

Als je rock als uitkomst hebt, betekent het dat je een vrolijk, stoer, maar toch ook lief persoon bent. Het is belangrijk dat iedere style zijn eigen ding heeft, en dat zit bij jou helemaal goed! Je leeft je leven zoals een echte rockchick/dude moet doen!

R&B (44 x uitgekomen)

Met R&B ben je super relaxt. Liefde speelt een grote rol in je leven, maar zorg ervoor dat het bij 1 iemand tegelijk blijft. Je bent een echte machoman/vrouw en er lopen veel mannen of vrouwen achter je aan.

hardcore (9 x uitgekomen)

Je houdt van feesten en doet het op een goede manier. Niemand kan je verkeerde dingen inpraten en je doet wat je wilt, of het nou goed of slecht is. Maar pas wel op, niet iedereen is blij.

klassiek (0 x uitgekomen)

Je bent erg netjes en houdt je aan alle regels. Je doet het erg goed op school en bent zeker wel de beste van je klas. Alle opa's en oma's zijn gek op je! Je draagt je haar het liefst in een knot en verruild je drumstel of gitaar niets liever dan voor een viool of dwarsfluit.

Statistieken

Statistieken

Reageer (24)

  • FreddieMercury

    R&B. Nah, liever Blues of Soul

    1 decennium geleden
  • GOTOSLEEP

    Rock klopt ook maar ik hou meer van hardcorexD

    1 decennium geleden
  • PurplePanda

    R&B???


    geeef mijn maar Rock ofzo..

    1 decennium geleden
  • shoudai

    Rock xD klopt (cool)

    1 decennium geleden
  • Laeh

    Rockchick n.n

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?