ben jij een geboren vampier? HOE LES JIJ JE DORST?

Houdt jij het vol met alleen dierenbloed,
of gaat jouw keel alleen branden van mensenbloed,
of walg je alleen al van het idee van het drinken van bloed?
Ontdek hier wat voor Twilight personage je bent.
ik hoop dat jullie hem leuk vinden!

xxlobke
(flower)

Mogelijke uitkomsten

Jacob Black (9 x uitgekomen)

Jij bent Jacob Black!
Je bent een geboren Weerwolf en dat maakt je dus de natuurlijke vijand van de Vampier!
Jij walgt van Vampiers, en hun manier van leven, en je hebt een bloedhekel aan de familie Cullen, of hoe jij ze liever noemt, Bloedzuigers, en vindt ze stinken!
Bloed kan jou niet zo veel boeien! Jij kan wel tegen wat bloed! Je maakt je hooguit zorgen als Bella onder het bloed zit, maar kijkt niet op of om als je zelf maar een schrammetje of een enorme wond hebt! Waarom zou je ook? Jij geneest toch onnatuurlijk snel! En een bezoek aan het ziekenhuis van Forks, geen denken aan! Jouw stam heeft gezworen nooit meer een voet te zetten in dat ziekenhuis sinds Dr. Cullen daar werkt.

Edward Cullen (13 x uitgekomen)

Jij bent Edward Cullen!
Jij en je familie noemen jezelf 'vegetariërs'.
je bent er goed in om alleen op dieren te jagen. Je kan gewoon bij mensen in de buurt zijn zonder in de verleiding te komen..op 1 uitzondering na dan.
Als je Bella ziet is het voor jou bijna ondragelijk dat je tegen jou natuur ingaat, maar jij wilt je vader en de rest van je familie niet teleurstellen en jouw wereld draait alleen nog maar om Bella.
Je bent een doorzetter en krijgt het vertrouwen dat je verdient! Jij zal Bella nooit pijn doen, want zij is jou leven, en je kan niet leven zonder je leven.

Jasper Hale (7 x uitgekomen)

Jij bent Jasper Hale!
Jij bent de nieuwste aanwinst van de familie Cullen!
Je bent sterk en je hebt een heel vampierleger geleidt, maar toen leefde je nog als een echte vampier, jij dronk mensenbloed!
Gelukkig kwam je Alice tegen, jou grote liefde. Samen met haar sloot je je aan bij de Cullens, en dus werd ook jij een vegetariër. Voor jou is het nog nieuw en moeilijk, jij bent mensenbloed minder lang ontwend dan de rest van je familie. Hier baal je natuurlijk ontzettend van, jij wilt niemand teleurstellen en je wilt niet de zwakste zijn, je doet hard je best om mensenbloed te negeren. Gelukkig wordt je geholpen door de gave van Alice, en natuurlijk door de rest van je familie

Bella Swan (27 x uitgekomen)

Jij bent Bella Swan!
Jij wordt meteen misselijk en duizelig als je bloed ziet, of eerder, RUIKT! Van die vieze, roestige, zoute lucht hoef je maar een klein beetje te ruiken en je voelt de bui al hangen! Bah! Bah! Bah!
en dan hoeft het nog niet eens je eigen bloed te zijn! Hoe ziek je er ook van wordt, ooit, zul je het heerlijk vinden! Maar je zult sterk zijn en je inhouden! Want net als Edward en de rest van de Cullens, wordt jij vegetariër!

Carlisle Cullen (22 x uitgekomen)

Jij bent Carlisle Cullen!
Jij gaat al zo lang mee, en je bent mensenbloed al een paar eeuwen ontwend, het is voor jou een eitje om bij mensen in de buurt te zijn! Hoe je zo geworden bent, is makkelijk uit te leggen: Toen je wist wat je geworden was, wilde je de mensheid helpen, en dat doe je!
Jij wilde geen monster zijn, en je hebt eeuwen gewerkt om zo te worden als je nu bent!
Je bent dé vader en hét voorbeeld van de familie Cullen en Forks kan niet meer zonder Dr. Cullen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Prim

    Ik ben edward maar ik ben een meisje

    1 decennium geleden
  • lobke

    @EvilHerself
    haha ja dat ligt er nou eenmaal aan wat voor vampier het is, als het een Edward-type is, dan geef ik me over haha:)(krul)

    1 decennium geleden
  • Perestrojka

    Jasper!!!
    cool, maar zeg nou zelf, als er ineens een bloeddorstige vampier op je af rent, wat doe je dan???

    1 decennium geleden
  • ImperfectMe

    BellaxD

    1 decennium geleden
  • SaarZz15

    Bella Swan (Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?