Wat is jou lievelingskleur?

Je weet het vast wel, maar past deze kleur ook bij jou? Vind het hier uit!

Mogelijke uitkomsten

Zwart (196 x uitgekomen)

Zwart! Jij houdt van donkere kleuren, vooral zwart vind je mooi. Het is een geheimzinnige en mysterieuze, maar ook enge en verdrietige kleur.

Wit (150 x uitgekomen)

Wit! Wit is een kleur die sommige mensen saai vinden, en in combinatie met zwart, grijs en/of rood kan hij dreigend en hard lijken. Het is echter ook een feestelijke kleur en hij past bijna overal bij.

Blauw (504 x uitgekomen)

Blauw! Dit is een rustige kleur, die erg elegant kan zijn, maar in combinatie met geel ziet het er vaak goedkoop uit.

Groen (687 x uitgekomen)

Groen! Deze kleur doet denken aan de natuur. Het kan heel fel en opvallend zijn, maar ook als achtergrond gebruikt worden.

Geel (143 x uitgekomen)

Geel! Geel is een opvallende kleur, die samen met zwart voor een waarschuwing staat. Het is ook een heel vrolijke kleur, die opgewekt lijkt.

Rood (166 x uitgekomen)

Rood! Rood is een drukke, woedende kleur, maar ook een die luxe uitstraalt. Hij moet wel gecombineerd worden met een andere kleur, anders wordt het te vol.

Oranje (205 x uitgekomen)

Oranje! Het is een heel warme, gezellige kleur, die er ook vrolijk uitziet. Het is wel een kleur die niet heel gemakkelijk gecombineerd kan worden.

Roze (344 x uitgekomen)

Roze! Roze is een kleur die vrouwelijkheid uitstraalt. Het is een opvallende kleur, die niet altijd goed past bij andere kleuren. Veel mensen vinden deze kleur schattig of juist tuttig, maar het kan ook heel stoer staan gecombineerd met een beetje zwart.

Paars (250 x uitgekomen)

Paars! Dit is een veelzijdige kleur, die zowel bij rustige als bij drukke kleuren goed matcht. Het is een kleur die vooral veel vrouwen mooi vinden, maar ook steeds vaker door mannen gedragen wordt.

Bruin (80 x uitgekomen)

Bruin! Bruin is een rustige, warme kleur, die vaak als achtergrondkleur wordt gebruikt. Het is in de natuur een kleur die staat voor verdorde en dode dingen, of een schutkleur.

Statistieken

Statistieken

Reageer (31)

  • PickIe

    Groen:Y)

    1 jaar geleden
  • ChifuyuMatsuno

    Blauw :)

    1 jaar geleden
  • Kay014

    zwart en wit zijn geen kleuren
    (puh)(puh)(puh)(puh)(puh)(puh)(puh)

    7 jaar geleden
  • LunaWarrior

    rood yeey

    7 jaar geleden
  • Scandicy

    Jammer dat je als bèta-reader het woord jou zonder W hebt geschreven... Whoops.

    Anyway. Ik vind blauw en paars mooi; rustgevend. Roze vind ik veel te meisjesachtig en geel... is gewoon een kutkleur, ghehe.

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?