Op welk personage uit de Twilight Saga lijk jij het meest?

Vul de vragen in, en je weet het!

Mogelijke uitkomsten

Isabella Marie Swan (31 x uitgekomen)

Jij bent een rustig meisjes dat veel om haar familie geeft. Jij hoeft niet het middelpunt van de aandacht te zijn en schept niet snel op. Jij lijkt op Bella!

Edward Anthony Masen Cullen (0 x uitgekomen)

Jij bent een rustige intelligente jongen die een beetje teruggetrokken maar ook erg romantisch is. Jij hoeft niet per se het middelpunt van de aandacht te zijn. Je bent erg beschermend tegenover de mensen van wie je houdt. Jij lijkt op Edward!

Jacob Black (11 x uitgekomen)

Jij bent niet altijd even serieus en houdt er van te lachen. Je houdt er wel van om een beetje op te vallen bij je vrienden, maar als het erop aan komt ben je wel oprecht. Je geeft niet snel op en gaat ervoor, als je iets echt wilt. Jij lijkt op Jacob!

Rosalie Lillian Hale (7 x uitgekomen)

Jij bent erg gesteld op je uiterlijk. Je kan soms wat koppig zijn, maar je geeft wel veel om je familie, en als het erop aan komt kan men wel op je vertrouwen. Met kan jou vooral blij maken met een gelukkig liefdevol leven, dan ben jij al snel tevreden. Jij lijkt op Rose!

Mary Alice Brandon (17 x uitgekomen)

Jij bent vrolijk en totaal jezelf. Sierlijk dans jij door het leven, zorgen om de toekomst hoef jij je niet te maken. Je bent erg creatief, ook met je uiterlijk. Jij lijkt op Alice!

Carlisle Cullen (0 x uitgekomen)

Jij geeft echt om mensen, en om je familie. Je zou een goede eerlijke leider zijn. Van geweld moet jij niets hebben. Je wilt mensen graag helpen en zet jezelf al snel op de tweede plek. Jij lijkt op Carlisle

Jasper Whitlock Cullen (0 x uitgekomen)

Jij voelt snel aan hoe anderen zich voelen, en bent daardoor een goede leider. Niemand houdt zijn emoties verborgen voor jou. Je bent ook erg gevoelig en een beetje mysterieus. Jou gedachten geef je niet snel prijs, maar als je familie je nodig heeft sta jij voor ze klaar! Je lijkt op Jasper.

Emmett Dale McCarty (0 x uitgekomen)

Jij bent een beetje een macho type, maar geen pestkop gelukkig. Je houdt er van te lachen, zorgen zullen jou niet zo snel plagen. Men mag jou snel, jij lijkt op Emmett!

Esme Anne Platt Cullen (1 x uitgekomen)

Jij bent erg liefdevol en houdt onvoorwaardelijk van je familie! Een echte schat dus. Je zou later graag kinderen willen hebben, en dan ben jij ook een geweldige moeder. Jij lijkt op Esme!

Bree Tanner (0 x uitgekomen)

Jij bent erg onschuldig en lief, maar ook erg levenslustig. Jij wilt nog lang niet sterven, en zou ook niet snel het leven van een ander nemen als je de kans krijg erover na te denken. Jij lijkt op Bree.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • EleanorCaldr

    Bella (:

    1 decennium geleden
  • AliceAndJazz

    aliceeee

    1 decennium geleden
  • Lover27

    Bellaaa Maar die ftoo van Jacob(H) klopt nieeett
    ><

    1 decennium geleden
  • LetUsBurn

    alice waarom komt zij altijd uit met alle quiz waar ik op lijk:8 het is wel lol xD maar dan weet je het antwoord al

    1 decennium geleden
  • Denzo

    Bellaaa ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?