Op welke vrouw van Once Upon A Time lijk jij?

Deze quiz gaat over de serie Once Upon a Time. Wil je weten op wie van de "sprookjesfiguren" (season 1) jij het meest lijkt? Doe de quiz! ;D

(Dat ik in de uitkomsten "jij bent dit en dat en zus en zo" heb geschreven, wil niet zeggen dat dat ook waar is. Of de uitkomst van de quiz klopt, bepaal jij natuurlijk helemaal zelf.)

Mogelijke uitkomsten

Emma Swan (457 x uitgekomen)

Jij hebt een sterke persoonlijkheid en weet niet altijd je emoties te beheersen, waardoor je soms fel uit de hoek kan komen. Je bent bereid te vechten voor de mensen van wie je houdt, maar je kwetsbare kant laten zien vind je moeilijker. Je bent gemakkelijk in de omgang en soms wat impulsief, maar toch trek je vaak logische en juiste conclusies.

Je lijkt op Emma Swan, de dochter van Snow White en Prince Charming, ook wel the Savior.

Snow White (661 x uitgekomen)

Jij geeft ontzettend veel om anderen en bent waarderend en bescheiden. Toch heb je ook een sterke kant, je hebt oog voor avontuur en daardoor ben je ook wel eens de onruststoker, hoewel dat niet je bedoeling was. Soms doe je iets té hard je best om een beter persoon te worden en denk je te weinig aan jezelf, terwijl je dat best eens zou mogen doen.

Je lijkt op Snow White, ook wel Mary Margaret Blanchard.

The Evil Queen (427 x uitgekomen)

Jij hebt een ontzettend sterke wil. Je bent volhoudend, koppig en je geeft niet op voor je bereikt hebt wat je wilde. Daarbij gebruik je wel eens middelen die niet voor iedereen zo goed uitkomen als voor jou, maar dat doet je weinig, want je hebt vooral oog voor je eigen problemen. Toch heb je ook een goede kant, al lijkt deze ver weggestopt te zijn. Je hebt bijna alles over voor degene van wie je écht houdt, zelfs als de gevolgen niet goed uit zouden pakken.

Je lijkt op Regina Mills, beter bekend als The Evil Queen.

Red Riding Hood (335 x uitgekomen)

Jij bent nieuwsgierig, impulsief en soms heb je het gevoel dat je niet helemaal op de plek bent waar je zou horen. Ook vind je het moeilijk om jezelf te accepteren zoals je bent, maar je bent sterk en leert om te gaan met je zwakkere punten. Mensen gaan graag met je om, vanwege je open karakter. Je bent een trouwe, goede vriendin en helpt graag je vrienden uit de nood.

Je lijkt op Red Riding Hood, ook wel Ruby.

Belle (249 x uitgekomen)

Jij bent vriendelijk, moedig en gelooft in je dromen. Ook geloof je dat ieder mens een goede kant heeft en weet je die bij mensen naar boven te halen. Je bent slim en denkt na voor je iets doet, je bent geduldig, en het liefste vogel jij alle mysteries zelf uit. Verder kan je snel bezorgd raken, hoewel dat vaak nergens voor nodig is.

Je lijkt op Belle!

Cinderella (271 x uitgekomen)

Jij bent soms nog wel eens onzeker over hoe het in de toekomst zal lopen en daardoor maak je soms overhaaste beslissingen en kan je nogal roekeloos zijn. Je trekt je veel aan van de meningen van anderen, maar uiteindelijk heb je er alles voor over om gelukkig te worden. Je bent een fijne, gezellig vriendin en hoopt diep in je hart toch op een happy ending.

Je lijkt op Cinderella, ook wel Ashley.

Statistieken

Statistieken

Reageer (43)

  • Castile

    Emma Swan
    Liefde voor OUAT, maar ik zie mezelf absoluut niet als Emma. Ik ben daar echt een te grote schijtert voor, hihi.
    Leuke quiz (:

    8 jaar geleden
  • Marisha

    Cinderella, dat heb ik meestal als uitkomst bij dit soort quizzen.
    Maar het klopt wel.
    Leuke quiz + kudoo!

    8 jaar geleden
  • tinkerbel1

    toen Belle en Nu emma Swan ben ik dus zoveel in een maand verandere

    8 jaar geleden
  • twiligtsparkle

    Snow white

    Beschrijving klopt helemaal

    8 jaar geleden
  • tinkerbel1

    Belle

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?