Welk boek moet jij lezen

Ik heb een paar geweldige boeken ( teminste dat vind ik xD ) en als je wilt weten welke jij moet lezen maak dan snel deze quiz

Mogelijke uitkomsten

Bloemen op Zolder (40 x uitgekomen)

Vier gelukkige kinderen verliezen hun vader bij een verkeersongeluk. Hun verwende moeder wendt zich in wanhoop tot haar ouders, die haar hebben onterfd toen zij vijftien jaar geleden wegliep om met een halfoom te trouwen. Zo verhuizen de kinderen in het holst van de nacht naar het riante landgoed van hun grootouders. Ze worden verstopt op een donkere, muffe zolder en moeten daar blijven tot de ongelooflijk rijke grootvader is gestorven. Dat is slechts een kwestie van dagen, volgens de moeder.
Maar dagen worden maanden en uiteindelijk jaren en nog steets gaat de zieke oude man niet dood. De wegkwijnende kinderen worden 'verzorgd'door de grootmoeder, die hen kwelt en vernedert. De twee oudste kinderen naderen de volwassenheid, worstelen met nieuwe verlangens en begeertes. En dan ziet de oude grootmoeder haar kans schoon.
Wrekend... en moordzuchtig.

Lees ook de vervolgen: Bloemen in de wind, Als er doornen zijn, Het zaad van gisteren en Schaduwen in de tuin

De Alchemist (66 x uitgekomen)

Een magisch boek wordt gestolen. De twee die één zijn zullen de wereld redden of vernietigen....

Lees ook de vervoldende boeken: De Magier & De Tovenares

Over the Edge (37 x uitgekomen)

Chris is gefrustreerd omdat hij niet meteen moeders mooiste is. Hij voelt zich alleen nadat zijn ouders gescheiden zijn. Hij zou wel willen vrijen met de knappe Fien, maar die is verliefd op zijn vriend Ruud. Gore internetfilmpjes winden hem op en doen hem op zoek gaan naar seks. De zoektocht naar de ultieme kick wordt steeds opwindender, steeds gewelddadiger. Fien zou de kers op de taart zijn.

Engel & co (19 x uitgekomen)

Mel Beeby is nou niet wat je zegt een doorsnee-engel. En ze had zeker nooit verwacht dat ze terecht zou komen op een chique Engelenacademie. Waarom zou ze engelenhuiswerk willen maken, als shoppen zoveel leuker is? Maar als ze gevraagd wordt voor het Bureau, een elitegroep van engelen die de Aarde moet beschermen, leert ze al snel dat engelenzaken veel leuker zijn - maar ook veel gevaarlijker - dan ze ooit had kunnen denken. Mel heeft een missie!

lees ook: De reddende engel, Engel zonder grenzen en Engel in de spotlights

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • FreddieMercury

    De Alchemist. Haha, ik heb de hele serie al uit

    1 decennium geleden
  • Noekka

    Bloemen op zolder:8:8

    1 decennium geleden
  • Inifinity

    Over the edge

    1 decennium geleden
  • xUNICORNx

    Bloemen op zolder..?Oke:8

    1 decennium geleden
  • MissRoos

    De Alchemist, nog nooit van gehoord hehe (A)
    Maar ik heb over the edge wel gelezen Ö

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?