Welke stijl past bij jou?

Ben jij een skater, gothic, emo, hippie, gabber, scene kid, gangster, nerd of fashionista? Of misschien een wannabe? Of heb je gewoon lekker je eigen stijl? ^o^

Mensen dit is mijn eerste quiz ooit dus als jullie even willen reageren op de quiz met wat je ervan vond en misschien nog tips om het beter te doen ofzo zou dat heel veel voor me betekenen ^-^ Thank you!

Mogelijke uitkomsten

Emo (78 x uitgekomen)

De stijl die bij jou past is: Emo!
Je bent een beetje een verlegen typen en je kunt soms nogal boos en depressief zijn, maar tegelijkertijd kun je ook enorm blij (soms om de kleinste dingen, zoals een schattig versierde cupcake) of verliefd zijn. Kortom: je emoties zijn erg sterk. Dit kan een goed ding zijn, maar zorg ervoor dat je je emoties toch een béétje in bedwang kunt houden ^o^
Verder houd je van zwart, soms afgewisseld met een felle kleur. Je lievelingsoutfit bestaat uit een T-shirt van een of andere emo-band, skinnie jeans en All-Stars of andere stoere, maar redelijk neutrale sneakers. Ook houd je van (zwarte) make-up en trek jij je niets aan wat anderen van je vinden, als JIJ je maar goed voelt over jezelf ;)

Gothic (17 x uitgekomen)

Er is geen twijfel over mogelijk: In jou zit een echte gothic!
Je bent een rustig, spiritueel en duister persoon. Je lievelingskleur is zwart en je hebt een hekel aan bijna alles dat veel te vrolijk, veel te kleurrijk of veel te hyperactief is (denk bij dat laatste vooral aan brugklassers x] ).
Jouw muziekstijl kan best uitgebreid zijn, maar je houd het meest van bands als Within Temptation, Evanescence en andere bands die rustige, maar vooral ook duistere muziek maken.
Mijn tip aan jou: Blijf jezelf, want er is helemaal niets mis met het houden van de kleur zwart! Maar zorg ervoor dat je je niet teveel afsluit van de voor jou -veel te vrolijke- wereld.

Skater (19 x uitgekomen)

Jij bent een echte skater!
Je lievelingssport is -natuurlijk- skaten, maar je houdt ook van andere sporten als BMX-en en freerunnen.
Je muzieksmaak is vaak rap, maar kan ook afwijken naar rock, raggae of pop. Verder houd je van kleding die er stoer uitziet en lekker losjes zit, zoals wijde broeken en T-shirts. En je schoenen zijn van die brede skater-schoenen die veel grip op je skateboard hebben. Je houd niet van mensen die stressen om vanalles en nogwat, want het enige dat voor jou telt zijn je matties en je skateboard. Ingewikkelder dan dat hoeft het niet te worden ^-^

Scene kid (17 x uitgekomen)

Jij bent diep vanbinnen (of misschien ook van buiten) een Scene kid!
Dit betekend dat je gek bent van Hello Kitty, Jeffree Star, felle kleuren, haar met veel volume en veel sieraden.
Je hebt een zeer goede kledingsstijl, ookal kleed je je (vooral) niet volgens de laatste mode. Jij wilt namelijk graag uniek zijn!
Je komt over als een persoon met veel zelfvertrouwen, wat iets goeds is, maar zorg ervoor dat je ego niet té groot wordt. Je wilt namelijk niet bitchy overkomen! Zelfs Scene-queens kunnen gewoon aardig zijn ;)

Hippie (14 x uitgekomen)

Laat je niet afschrikken door het plaatje, want hippies als jij kunnen er ook heel stijlvol uitzien! Je draagt namelijk het liefst wijde broeken en andere losse kleren, vaak een haarbandje en veel sieraden (met peacetekens natuurlijk! :D )
Verder houd je van felle, maar ook aardse kleuren (zoals bruin en groen).
Over je karakter: Je houdt van de natuur en wilt niets anders dan vrede over de hele wereld. Je vindt dat de maatschappij en grote bedrijven alle hebzucht en kwaad in de wereld veroorzaken. Maar zo ben jij gelukkig niet: Als het aan jou lag, was er geen oorlog en overal ter wereld maar een paar simpele wetten, zoals 'Wees goed voor alles en iedereen om je heen' en 'Iedere dag verplicht minstens één boom knuffelen (yeah, treehuggen! <3 haha ;) )'

Fashionista (66 x uitgekomen)

Jij bent een absolute fashionita! Je kleedt je volgens de laatste mode en draagt het liefst kleren van dure merken zoals Dior en Dolce&Gabana.
Ookal zie je er nog zo geweldig uit, probeer niet over te komen als een verwend nest of een bitch. Je hebt namelijk soms nogal de neiging om oppervlakkig over te komen. Voorkom dit door ook gewoon aardig te doen tegen mensen die niet zo populair zijn als jij of gewoon een andere kledingsstijl hebben. Populariteit is niet alles!
Verder is je favo liedje dat ene liedje dat op dit moment op de nummer 1 staat in de top 40. Een tip: Probeer eens andere muziek uit dan alleen top 40! Je hoeft namelijk niet persé hetzelfde leuk te vinden als je vrienden/vriendinnen ^o^

Nerd (19 x uitgekomen)

No doubt about it: Jij bent een nerd!
Ookal was nerd vroeger vooral een scheldwoord, het imago van de nerds is (een beetje) verbeterd.
Je houdt van computers en alles wat daarmee te maken heeft. Ook heb je onderhand level 3.000 op een of andere MMORPG als Runescape of World Of Warcraft. Je grote idool is Bill Gates en later wil je het liefst iets in de techniek gaan doen (en natuurlijk net zo rijk worden als hem).
Je kleding maakt je niet zoveel uit. Vaak kiest je moeder je kleding uit en koop je zelf iets, dan is het een shirt met een grappige tekst die alleen mede-nerds begrijpen. Oftewel: Je kledingstijl kun je wel wat bijspijkeren.
Verder heb je niet zoveel sociale contacten en ben je niet bepaald de populairste op school. Wel heb je gelukkig een klein groepje vrienden (meestal ook nerds) waarmee je wekelijks Dungeons&Dragons mee kunt spelen.

Gabber (0 x uitgekomen)

Echte gabbers bestaan niet meer? Onzin! Jij bent er namelijk één!
Je zit redelijk simpel in elkaar: Je houdt van hardstyle en hardcore, hebt vaak een kaalgeschoren kop, draagt het liefst een trainingspak en hebt een hekel aan volwassenen die je vertellen hoe je je moet gedragen en hoe je je zou moeten kleden.
Een tip: Probeer er niet al te afschrikwekkend uit te zien, dat ben je als gabber namelijk redelijk snel.

Wannabe (7 x uitgekomen)

Of je nou een wemo of een wannabe gangster bent: Je bent in ieder geval een wannabe. Dat is jammer, want er is meer in het leven dan bij een bepaalde groep willen horen, terwijl je daar helemaal niet bijpast. Zoek liever je eigen stijl, in plaats van andere mensen na te doen! Geloof me, het is voor jezelf een hele opluchting en mensen zullen je meer accepteren omdat een wannabe echt heel erg irritant kan zijn.

Gangster (46 x uitgekomen)

Gangstààà!
Je houdt van chillen met je matties, bling-bing en rap. Je doet je altijd wel stoer voor, maar vanbinnen ben je toch een beetje poëtisch.
Jij en je matties zijn 'die hangjongeren' en 'de jeugd van tegenwoordig' voor alle volwassenen en bejaarden uit jullie buurt, maar dat kan jou allemaal niets schelen. Het enige wat voor jou telt is respect verdienen van je familie en je maten.

Gewoon lekker je eigen stijl (128 x uitgekomen)

Over jouw uiterlijk en muzieksmaak kan ik weinig zeggen, dat bepaal je namelijk allemaal lekker zelf! Houden zo: De wereld zou namelijk saai zijn zonder een aantal mensen zoals jij :D

Statistieken

Statistieken

Reageer (28)

  • serena101

    Ik ben fashionista en ganster, allebei. Een beetje gemixt, zoals Becky g. (Je kent haar vast wel van haar grootste hit ooit: shower.) Als je die niet kent heb je onder een steen gelegen of je hebt geen celebkennis of je luistert geen top 40.

    9 jaar geleden
  • sexyvamp

    gangster?....euh. zal wel:|

    9 jaar geleden
  • rosalie020

    HARDSTYLE&HARDCORE FOR LIFE

    1 decennium geleden
  • MyCuties

    Emo(H)

    1 decennium geleden
  • LOVATOCREW

    Fashionista.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?