Wie ben jij van Congres?

Congres was goud. Allemaal geweldige mensen, iedereen was uniek.
Ik zal proberen voor iedereen die ik in de uitkomsten zet een bijnaam te verzinnen.
Veel invulplezier!

Mogelijke uitkomsten

Onze goeie vriendin uit Amsterdam (1 x uitgekomen)

Deze meid is superslim en superaardig. Ze is net veertien maar mensen schatten haar meestal een stuk ouder. Ik ken haar al sinds 2014 en we gaan nog steeds vaak op kamp samen.

Kalvijn (1 x uitgekomen)

Deze jongen is heel aardig. Ik ken hem al sinds 2014. Hij had een monsterknuffel mee die iets weg had van een rog of een hamerhaai. Hij zit bij de Insectenwerkgroep maar doet ook vaak dingen met de Fossielenwerkgroep.

Lichtgrijs Mutsje (0 x uitgekomen)

Lichtgrijs Mutsje is een heel aardige jongen van 18. Hij heeft niet twee wenkbrauwen maar 1 heel lange. Ooit, in 2014 ben ik met hem op eetbare planten- en paddestoelenkamp geweest. Hij is halfPools.

Spraakzaam maar Schor (2 x uitgekomen)

Dit is een zeer spraakzaam meisje van 18. Ze had een viool mee en zong tot diep in de nacht, waardoor ze zo schor werd dat ze nauwelijks meer kon praten, maar toch sprak ze echt over van alles en nogwat tijdens het koken. Ze heeft twee jongere zusjes die ook op Congres waren. Met die drie ben ik ook op TaartKamp geweest.

Kijlen (0 x uitgekomen)

Dit was een van de twee hoofdfours. Ze is 24 jaar oud. Ze is heel aardig, maar ook heel chaotisch. Ze gebruikte vaak het woord "kijlen". Dat is synoniem voor "pleuren, gooien". Als ze vond dat we goed aan het werk waren, gaf ze ons een dropje. Soms zelfs twee.

Het georganiseerde fourhoofd (0 x uitgekomen)

Ze is een rustig persoon van ergens tussen de 20 en de 25. Ze helpt het andere fourhoofd met herinneren wat ze eigenlijk moest doen.

Skere Baard (0 x uitgekomen)

Deze jongeman heeft een skere baard, ookal wil hij dat niet toegeven. Verder is het een aardige gast van de Fossielenwerkgroep.

De Pestvogeljournalist (0 x uitgekomen)

Deze kerel van iets van 21 jaar interviewde mensen voor het Pestvogeljournaal. Dat was wel lachen. Hij was ping op het ZoKa waar ik was deze zomer.

Blonde Vlechtjes (1 x uitgekomen)

Dit is een meisje van elf of misschien net twaalf jaar oud. Ze is het jongste zusje van het spraakzame meisje. Ze lijken niet heel erg op elkaar, maar wel een beetje. Ze was ook op TaartKa.

De Drieling (0 x uitgekomen)

Dit is de bekende Drieling. Het zijn drie jongens met typisch Nederlandse namen van een jaar of 17. Waarschijnlijk zijn ze drie-eiig want ze lijken niet op elkaar als drie druppels water. Vooral eentje lijkt totaal niet op de andere twee.

Een rossig Baardje zonder Bandana (0 x uitgekomen)

Dit is de jongere broer van het Grijze Mutsje. Hij was four op het ZoKa waar ik afgelopen zomer was. In tegenstelling tot toen droeg hij op Congres geen bandana. Hij kan goed tekenen en volgens het spraakzame meisje ook goed viool spelen.

De Ginger (0 x uitgekomen)

Deze Ginger wordt door z'n vrienden Ginger genoemd. Hij heeft niet echt het karakter van een 19-jarige, eerder van een 13-jarige. Hij is goed bevriend met het Rossige Baardje.

Onze Kampvoorzitter van Sint-Niklaas III (0 x uitgekomen)

Hij was op het ZoKa waar ik was deze zomer de kampvoorzitter. Aardige, rustige jongeman van een jaar of 22. Hij kan niet hard praten.

De 6-meter-lange Slang (0 x uitgekomen)

Dit is een goede vriend van Kalvijn. Hij is 16 jaar oud en heeft lang haar. Hij maakt in z'n vrijetijd slangenknuffels.

De CowboyIndiaan (1 x uitgekomen)

Dit meisje ken ik van kampen van lang geleden. Haar broer is een bekende FWG-four. Ze had minstens twee naamgenoten op dit Congres. De eerste dag kwam ze gekleed als cowboy en de tweede dag als indiaan. Ook had ze twee nepzwaarden mee in een gitaarkoffer.

Het kleine Vliegtuigjongetje met het superlange haar (0 x uitgekomen)

Dit jongetje is denk elf jaar oud. Ik kwam er de laatste nacht pas achter dat het een jongetje was. Hij gooide van iedereen de meeste papieren vliegtuigjes tijdens de vergaderingen. Hij won de prijs voor "jong NJN-lid dat veel heeft ingebracht bij de vergaderingen". De beker paste niet in z'n tas, en hij en het Lichtgrijze Mutsje hebben lang gebrobeerd hem aan aan zijn tas vast te maken. Dat lukte hen niet, maar mij wel.

Onze voorzitter op Heka Teksel (0 x uitgekomen)

Dit is een uitstekende kampvoorzitter. Moet hij vooral blijven doen. Hij kan goed regelen maar is tegelijkertijd ook een grappige en gezellige kerel. Hij is een echte VWG-er en was ook op Polen I, waar ik deze zomer helaas niet heenkon, ook voorzitter.

Onze EHBO-ster die niet tegen bloed kan (0 x uitgekomen)

Deze meid heeft een grappig West-Fries accent. Ze is vaak EHBO-ster op kampen, ookal kan ze niet tegen bloed.

De Bondsvoorzitster van 2017 (0 x uitgekomen)

Ze is een serieus persoon die erg hard heeft gewerkt afgelopen jaar. Ik heb veel respect voor haar.

De Fotograaf met de Gorillasloffen (0 x uitgekomen)

Deze jongen is ongeveer even oud als ik. Hij maakt graag natuurfoto's. Ik heb voor een deel van de terugreis samen met hem gereisd met de trein.

De Altviolist (0 x uitgekomen)

Deze jongen van iets van 17 of 18 jaar speelt net als ik altviool. Hij is lang en heeft lang haar. Hij zit bij de plantensociologische werkgroep.

Het Hoofd dat in de Pestvogel verstopt zat (0 x uitgekomen)

Dit is een zeer gewaardeerde NJN-er. Hij is hulpvaardig en kan goed koken. Hij is 2 meter lang. Zijn hoofd zat vaak in de Pestvogel verstopt.

De Wollige sokken die een paar maatjes te groot zijn (0 x uitgekomen)

Deze jongen heeft een uitbundig karakter. Ik schat hem een jaar of 18. Hij regelde veel technische zaken op Congres en was ook de dj tijdens de disco. Hij liep vaak op z'n tenen.

De Accordeon met lang Haar (0 x uitgekomen)

Deze kerel ziet eruit als 24 jaar maar is pas 17. Het is een aardige kerel. Hij kan ook goed accordeon spelen.

Het Meisje met het Paarsrood/Blonde Haar (0 x uitgekomen)

Dit meisje van een jaar of 14 ken ik van Schouwen IV 2016. Deze herfst was ze ook op TaartKa. Ze is heel aardig en soms een beetje druk. Ze kan ook mooi zingen.

Twee verschillende Sokken in Sandalen (0 x uitgekomen)

Een aardige jongen van 19 jaar die knuppel was op Sint-Niklaas III. Hij woont in Delft, dus had hij zeer weinig tijd nodig om te reizen van en naar Congres. Afgelopen maanden heeft hij z'n haar wat laten groeien. Veel beter zo.

De Meid met Kort, Pittig Kapsel (0 x uitgekomen)

Deze meid was ook op Sint-Niklaas III. Ze was officieel geen kc-er, maar het leek wel zo. Ook was ze ping in het Hoofdbestuur afgelopen jaar.

Onze kleine Fotograaf (0 x uitgekomen)

Dit jongetje, dat graag (natuur)foto's maakt, werd 15 op Congres. Hij is heel aardig en heeft chocoladekleurige ogen. Verder draagt hij bijna altijd een petje en zit hij bij de vwg.

De Theorieverzinner (1 x uitgekomen)

Deze 17-jarige jongen heeft klassiek autisme, maar is heel sociaal. Hij bedenkt vaak theorieën en legt die uit aan mensen. Ik ken hem van Sint-Niklaas III. Hij komt uit Maastricht.

De 2 Opblaasbare Cactussen (0 x uitgekomen)

Dit is de enige uitkomst die geen mens is, maar de twee cactusballonnen hoorden toch echt bij Congres.

Dat Mensje met haar "geleende" Pistooltje (5 x uitgekomen)

Dat ben ik! Ik had bijna altijd de cowboyhoed van onze vriendin uit Amsterdam op, een "geleend" neppistooltje in m'n hand, een theedoek om m'n nek en soms zelfs een communistische sjaal ergens omheen of een sjaal van wc-papier om m'n nek.

De Kaasliefhebster (0 x uitgekomen)

Dit meisje van ergens tussen de 18 en de 21 hield niet zo van koken en al helemaal niet van uien snijden. Wel wilde ze altijd de kaasblokjes/stukjes/raspflintertjes uitdelen, en we kunnen wel raden waarom.

Donkerroodgeverfd haar (1 x uitgekomen)

Dit meisje van een jaar of 19 hield echt niet van prei. Ze had donkerroodgeverfd haar.

Het Zusje van Kalvijn (0 x uitgekomen)

Dit is een lief, grappig, druk meisje van een jaar of 12.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?