Vampire?

Ben je een geboren vampier? wil je wel zo lang leven? of word je hopeloos door het ruiken van bloed en kan je jezelf niet beheersen? Check het!

Mogelijke uitkomsten

Bloedzuigende vampier (19 x uitgekomen)

Je bent niet te houden als jonge vampier, als je bloed ruikt wil je zo snel mogelijk het dier of mens doden om te kunnen leegdrinken. degene die je heeft getransformeerd weet dat hij erg voorzichtig moet zijn XD maar je draagt je naam "vampier" goed aan.

Vampier met zelfbeheersing (27 x uitgekomen)

Je hebt een talent! jonge vampiers kunnen nooit zoveel beheersing hebben! Je kan goed met andere jonge vampiers opschieten, ook al zijn die nogal wild. Je maakt ze rustig en ze zijn zo een van jou. Veel succes!

Vega Vamp (9 x uitgekomen)

Je bent een vegetarische vampier! nou ja, vegetarisch. je moet wel uit de buurt van mensen gehouden worden maar verder kan je heel goed op dieren jagen. Je bent meestal de prater in de groep en altijd vrolijk en vriendelijk.

Onvoorspelbare Vampier (3 x uitgekomen)

Je bent een onvoorspelbare vampier. je vampier familie weet niet echt wat ze met je aan moeten. Ze keren zich zelfs een beetje terug als jij eraan komt. Je bent heel vaak aardig maar plotseling kan je kwaad worden en als je niet uitkijkt is er weer een mens weg!

Mens of Vampier? (28 x uitgekomen)

Je bent een mensvriendelijke vampier, je wilt ze liever niet in je buurt hebben omdat je weet dat je zal doden. Je doet ook verdacht aardig tegen ze. Maar algauw kijken de meeste vampiers je raar na. Wat doe je verkeerd?

Ben je nou een vampier of toch nog een bleek mens?

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • Quizmaster11

    mens of vampier

    9 jaar geleden
  • lovekatleen

    Bloedzuigende Vampier... de beste eigenlijk

    1 decennium geleden
  • Lix

    Bloedzuigende Vampier...:8
    Ben onvoorspelbaar!! Of anders Met zelfbeheersing!!!:@

    1 decennium geleden
  • Little_Biatch

    vampier met zelfbeheersing yes

    1 decennium geleden
  • mia1noanko

    Vampier met zelfbeheersing

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?