° Fucking eachother [BC 1]

1e deel, lekker saampjes gemaakt = D

door xGEHx en perfectfool

veel plezier ermee

Mogelijke uitkomsten

Uitleg. (44 x uitgekomen)

ik ben Andreas, misschien iets minder bekend als de rest, maar minstens even knap! Jup heb een vrij groot ego. Ik ben de beste vriend van Tom en Bill, maar met Georg en Gustav ga ik minstens even goed om. Ik was Tom zijn eerste vriendje, maar doordat de band doorbrak, zijn we elkaar steeds minder gaan zien en hebben we uiteindelijk besloten gewoon vrienden te zijn. Maar dat neemt niet weg dat ik nog steeds van hem hou. Van de rest ook trouwens.



Ik ben Tom gitarist en ‘rokkenjager’ van tokio hotel. Die rokkenjager mag alvast vernadert worden in broekenjager. Ja ik ben homo. Andreas, mijn beste vriend, was mijn eerste liefde. Toen we met de band bekend werden zijn wij een beetje uit elkaar gegroeid. We probeerden wel samen te blijven, maar het lukte niet. Nu zijn we gewoon vrienden. Of ik nu verliefd ben? Weeral ja. Wie? Wel de 4 mooiste mensen op aarde. Bill, Georg, Gustav en Andreas. Waarom zou ik niet verliefd mogen zijn op mijn broertje? Hij is zo schattig! En Georg en Gustav hoe dat is gekomen weet ik niet. Volgens mij kwam het die ene keer in de douche. Ze zijn beiden zo gespierd. En Andreas? Gewoon omdat hij Andreas is.


Hooooi! Ik ben Bill. de eeuwige maagd NOT
Ik ben zo een beetje sinds me 16e al ontmaagd.
Maar ik vind gewoon dat de pers daar niks mee te maken heeft.
Ik ben zo een beetje het lievelingetje van de band.
want tjaa. Ik ben Bi, en daarbij volgens de rest ook heel sexy. Het liefste van de band is Gustav net als ik is die Bi, en zoooooo schattig.
De eerste keer dat hij met een jongen ging was, ja je raad het al, met mij.
Het was zoo geweldig, hij wist dus niet hoe je een condoom om moest doen.
hij was zooo lief.
En danTom het mag dan wel mijn tweeling broer zijn, maar dat weerhoud me er niet van om naar zijn sexy lichaam te kijken al gaan we eens zwemmen.
Hij is zoo mooi, ik kan hem zo beschrijven.
Hij is niet te dun, maar ook niet te dik, niet mollig of mager, een lichte sixpack, maar niet te gespierd.
Maar god, Georg! Zoo mooi slank, en gespierd! ook al gaat hij het waarschijnlijk nooit aan de grote klok hangen, ik ben zeker dat hij homo is. Hoe hij altijd naar ons staart als we samen douchen. Ik heb hem zelf is horen Tom zijn naam horen kreunen toen hij zich – nu ja- plezierde. Niet dat ik dat heel erg vond, alleen denk ik dat ik stiekem wou dat hij mijn naam kreunde...



Ik ben Georg, basist van tokio hotel zoals jullie waarschijnlijk wel weten. Ik doe me zo anders voor dan ik eigenlijk ben. Eigenlijk zou ik veel liever gewoon Georg kunnen zijn. Georg die verliefd is op jongens. Op Bill, die mooie jongen met zijn altijd zo perfecte opgemaakt ogen. Op Gustav, misschien wel de kleinste van de groep, maar volgens mij heeft hij het grootste hart. Hij is de enige die weet dat ik homo ben, alleen weet hij niet op wie ik verliefd ben. Op Tom, met zijn schattige kleding. Met kerst ben ik bij hem in zijn T-shirt gekropen, omdat ik het zogezegd koud had. Zijn warme lichaam tegen het mijn heeft er toen voor gezorgd dat mijn vriendje hallo kwam zeggen. Gelukkig zag niemand dat. En als je denkt dat dit het was, ben je goed fout. Andreas maakt ook deel uit van mijn verlanglijstje.

Ik ben Gustav. De kleine jongen achter het o zo grote drumstel. Zo noemt die lieve Bill mij altijd, een echte schat is die jongen. We waren ooit een koppel, maar dat mocht niet langer van de platenfirma en dus maakten we er een punt achter. Tom en Andreas zijn ongeveer hetzelfde lot ondergaan. Ook 2 schatten van een jongens trouwens. En Georg mag niet ontbreken natuurlijk. Elke nacht opnieuw komen we samen in zijn kamer en luchten we ons hart. Zo ben ik erachter gekomen dat hij homo is. En toen ik dat hoorde was er een soort opluchting, ik maak misschien toch ook kans bij hem!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • TearIsland

    snel verder, dom dat zoweinig mensen hem maken, hoop dat ie snel verder gaat. (H)(flower)(K)

    1 decennium geleden
  • IrisXD

    ziet er leuk uit
    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?