Op wie van de gooische vrouwen lijk jij?

Cheryl,Claire,Roelien of Anouk op wie van de vier gooische vrouwen lijk jij? Ben je benieuwd op wie jij lijk volgens deze quiz.Maak hem dan maar snel !!(doeg)

Mogelijke uitkomsten

Cheryl Morero (33 x uitgekomen)

Jij bent de blondine Cheryl. Jij bent lief en aardig en behulpzaam.Je staat altijd voor je vriendinnen klaar. Maar je wilt er ook altijd bij horen en je wilt al helemaal niet dat er over je geroddeld wordt achter je rug.

Ook als je een vriendje/man hebt dan wil je hem ook niet kwijt raken. En je wilt vooral niet dat hij vreemd gaat of dat iemand met hem flirt. Want dan ontplof je. Tip: hou soms je jaloezie in, ben altijd tegen iedereen aardig dan roddelen ze ook niet over je ook al is het een oudtante van je man ;-).

Anouk Verschuur (59 x uitgekomen)

Jij lijkt op Anouk. Jij bent lief en aardig.De mannen zien jou wel zitten. Maar pas op niet alle mannen zijn te vertrouwen. Wel heb je gevoel voor kunst. En ben je altijd behulpzaam.
Tip: Ga niet op alle mannen af ze zijn niet het belangrijkste.Mischien kom je met kunst wel er in het leven mischien wordt jewel kunstenares. ;-)

Claire van Kampen (2 x uitgekomen)

Jij lijkt op Blondine Claire. Je bent lief en weet altijd goede raad. Tenminste als je geen alchehol op hebt ;-) Je bent altijd heel netjes. Mensen die je niet moet die komen er bij jou dan ook niet in.
Tip: Drink niet te veel alcehol dat is niet goed voor je.Als je ruzie met iemand hebt blijf dan ff uit de buurt van die persoon voor dat er iets ergs gebuurt, je moet eerst ff afkoelen. :-)

Roelien Grootheeze (2 x uitgekomen)

Jij lijkt op de Roelien Grootheeze.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • LetUsBurn

    anouk(cat)

    1 decennium geleden
  • MissAaliyah

    Anoukje(hoera)

    1 decennium geleden
  • AndromedaVD

    anouk xD

    1 decennium geleden
  • motogirl58

    cherly morero mooi meisje maar ik zou er wel zo willen uit zien dan ook
    (Y)(doeg)(nerd)(lol)(lol)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?