Welke Soort Roos Ben Jij? ;D

Er zijn verschillende soorten rozen, maar welke soort ben jij? ^-^

Mogelijke uitkomsten

Rode Roos (6 x uitgekomen)

Je zit vol met medelijden en de nood naar liefde. Misschien ben je al verliefd maar ben je er nog niet helemaal zeker over. Of misschien weet je wel dat je verliefd bent en ben je samen met degene waarvan je houdt. (of niet. ;O) Je zet degene waarvan je houdt altijd op de eerste plaats en je vind het leuker om in je eigen wereld te zijn dan deze wereld. Je houdt ervan om vrij te zijn en je houdt van je vrijheid. Terwijl je verdergaat met die glimlach te gebruiken, inspireer je veel mensen om verder te zoeken naar die ene persoon of naar geluk. Blijf jezelf en vertrouw me, dit is een groot voordeel. ;3

Zwarte Roos. (2 x uitgekomen)

Zoals een zwarte roos zit je vol met mysterie. Je verbergt je emoties van tijd tot tijd, of toch het meeste van de tijd. Je hebt het vrij zwaar gehad in je leven, maar er is niets wat je niet kan behandelen. Je bent zo sterk als je eruitziet en gaat niet opgeven zonder een gevecht. Je kiest ervoor om je te verbergen in de schaduw van tijd tot tijd maar je kan ook een zachte kant hebben die niet vaak gezien wordt. Misschien moet je er wat emoties uitlaten en praten met iemand. Laat een beetje emotie zien.

Paarse Roos. (0 x uitgekomen)

Zoals een paarse roos, ben je heel zacht en heel kalm. Je kiest de vredige kant van dingen en je vind het leuker om neutraal te blijven. Je laat vriendschappen duren en je staat voor harmonie. Zoals paars doet, geef je een goede sfeer aan anderen, je laat hun weten dat je er bent voor hen.

Oranje Roos. (1 x uitgekomen)

Jij bent de oranje roos. Je bent het meeste van de tijd gestresseerd en je weet niet hoe je grote situaties moet behandelen. Kalmeer even en neem een 'chill-pil'. Soms heb je gewoon iemand nodig om tegen te praten om wat stoom af te blazen. Praat tegen iemand, laat het er gewoon uit.

Groene Roos. (0 x uitgekomen)

Zoals een groene roos, ben je gewoonlijk vrolijk. Je staat op voor degene waar je van houdt maar toch ben je wat verlegen aan de buitenkant. Je kan van tijd tot tijd een rommeltje zijn maar je kan je er altijd een weg door vechten. Blijf sterk en laat de gevoelens over je heen komen... laat de gevoelens uit je komen.

Multi-Gekleurde Roos. (0 x uitgekomen)

Lieve hemel, lieve hemel, lieve hemel... Je bent een mix van emoties. Verdrietig, vrolijk, kalm, opgewonden, gedeprimeerd... Sommigen noemen dit bipolair. Maar, zoals deze roos, ben je een achtbaan van emoties. Je weet niet wat je nu precies bent half van de tijd maar dat is een goed ding. Je bent helder en klaar om actief te zijn 50% van de tijd.

Witte Roos. (0 x uitgekomen)

Een witte roos staat voor zuiverheid, zoals jij bent. Je blijft aan de goede kant en bent bijna nooit in een slechte bui. Je glimlacht veel, of het nu niet echt is of juist wel en je gaat uit de weg om anderen te helpen. Blijf hoe je nu bent en blijf jezelf.

Blauwe Roos. (0 x uitgekomen)

Zoals een blauwe roos... ben je het meeste van de tijd verdrietig. Je houdt zoveel emoties in en wilt zoveel weg zijn van mensen, dat je gedeprimeerd bent. Laat het er allemaal uit en wees degene die je wilt zijn. Laat die glimlach zien. ;3

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • LittleBrunette

    Zwarte roos. Klopt helemaal. 8of9/10 maar omdat is lief ben 9

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?