Welk Twilight personage ben jij?

Doe deze quiz, en zie welk twilight personage jij bent!

Mogelijke uitkomsten

Bella Swan (33 x uitgekomen)

Bella wordt beschreven als begrijpend, behulpzaam en intelligent. Bella heeft oog voor detail en een droge humor. Door een evenwichtsstoornis is Bella zeer onhandig. Bella kan zeer slecht liegen. Ze vindt zichzelf een open boek naar anderen toe, maar zij is de enige wiens gedachten Edward niet kan lezen

Alice Cullen (27 x uitgekomen)

Alice is optimistisch, vrolijk en houdt van winkelen, make-overs en feestjes. Ze beschikt over de speciale gave om in de toekomst te kunnen kijken. Hier is echter wel een maar aan verbonden: Alice kan pas iets zien op het moment dat iemand zijn beslissing heeft genomen. Als iemand dus zelf nog niet weet wat hij gaat doen, ziet Alice niets - en zodra iemand van gedachten verandert, veranderen Alice's visioenen ook. Ook kan ze alleen de toekomst van mensen en vampiers zien. Weerwolven en halfbloedjes (zoals Renesmeé) zijn voor haar onzichtbaar. Haar eigen verklaring hiervoor is dat ze alleen ziet wat ze is of is geweest: Ze is nooit een weerwolf of halfbloed geweest, echter wel een mens en een vampier.

Rosalie Hale (13 x uitgekomen)

In de eerste film doet Rosalie afstandelijk en gemeen tegenover Bella, maar in de tweede film bied ze hiervoor haar excuses aan. In Eclipse, de derde film, verteld Rosalie aan Bella dat ze geen hekel aan haar heeft maar haar benijd over het feit dat Bella in staat is kinderen te krijgen, iets wat Rosalie als vampier nooit zal kunnen. Ook is ze bang dat Bella er uiteindelijk voor zal zorgen dat het geheim van de Cullens bekend raakt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (16)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?