Welk paardenras past bij jou?

Ben jij van plan een eigen paardje of pony te kopen? Of wil je gewoon weten welk paardenras er bij jou past? Speel dan deze quiz! Veel plezie! (:

Mogelijke uitkomsten

Een fjord (47 x uitgekomen)

De fjord is een sterk maar heel leuk paardje! Ze hebben veel energie en houden ervan om buitenwandelingen te maken! Je krijgt ook een hechte band met ze als je ze veel aandacht geeft. Dit paardje is meestal ook geschikt voor beginnende ruiters.

Een haflinger (5 x uitgekomen)

Een halfinger is een sterk paard maar is meestal niet zo groot, gemiddeld 1.40m schofthoogte. Het is een koppig paardje en je moet streng kunnen zijn! Ze zijn wel heel leuk om op te rijden, ze zitten namelijk heel erg goed. Dit paardje is meer geschikt om recreatief mee te rijden.

Een arabier (7 x uitgekomen)

Een arabier, dit zijn warmbloedpaarden en hebben heel erg veel energie. Ze hebben een meer gevorderd baasje nodig want je moet ze goed onder controle hebben. Als je hem eenmaal onder controle hebt is het een super paard!

Een welsh pony (87 x uitgekomen)

Een welsh pony, dit zijn heel mooie pony's en hebben vaak een super karakter! Ze zijn geschikt voor beginnende ruiter maar ze hebben ook genoeg pit voor een iets meer gevorderde ruiter. Je kan ze voor alles gebruiken, voor dressuur of springen deze pony kan het allemaal aan!

De connomara (212 x uitgekomen)

De connomara, dit is een heel leuk paardje om te nemen als eerste paardje. Ze hebben een heel lief karakter en houden ervan om vertroeteld te worden, het zijn ook harde werkers en doen altijd hun best! Je kan ze gebruiken voor alles, dresuur, springen ze kunnen alles aan!

De tinker (3 x uitgekomen)

De tinker, dit is een heel erg sterk gebouwd paard. Ze staan bekend om de beauty's van de paarden, ze hebben vaak heel lange manen en zien er fantastisch mooi uit! Dit paardje is ook geschikt om mee te rijden, ze kunnen heel goed dressuur oefeningen en kunnen ook een sprongetje maken. Als je een springpaard zoekt neem je de tinker beter niet, ze kunnen wel springen maar niet al te groot omwille van hun zware lichaam. Maar ook een heel leuk paardje om recreatief mee te rijden en buitenwandelingen mee te maken.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • Fleurtjuhh

    Arabier ik heb ook een arabier siera landlust

    1 decennium geleden
  • xxtessaa

    Connemara, ik heb zelf nu 2 haflingers :)

    1 decennium geleden
  • RickmanLover

    Een connomara, ik heb nu een Mangalarga marchador (Brazilië)

    1 decennium geleden
  • FearlessFire

    Connomara. Zelf heb ik een Barock Pinto, stevig ras met een goud karaktertje.

    1 decennium geleden
  • Paarthurnax

    een fjord. Ja, dat klopt wel. Ik heb zelf een fjord gehad, en dat was echt een schatje.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?