welke geneeskrachtige steen past het best bij jou?

iedereen weet vast wel wat het zijn geneeskrachtige stenen zoals bergkristal quarts amethyst citrien welke pas eht best bij jou?

Mogelijke uitkomsten

bergkristal (24 x uitgekomen)

De Bergkristal is een zuiverende steen die negatieve energiën neutraliseert.Daarom is bergkristal erg geschikt om in ruimtes te plaatsen.Bergkristal helpt je om contact te krijgen met je eigen intuitie en sensitiviteit.Op die manier kun je beter kiezen voor wat het beste voor jou is.Bergkristal reinigt en voorziet andere stenen van nieuwe energie.Goed voor het geheugen en tegen depressie.Het bevordert helderheid van geest. Daarom hoort hij ook bij de kroonchakra.
Een bewustmakende steen die helderheid in het denken brengt. Geeft energie, stimuleert de zenuwen, het geheugen, de klieren, werkt pijnstillend en vermindert zwellingen.

amethyst (30 x uitgekomen)

Amethist is de steen van de hoogste geestelijke macht en hoort bij het zevende chakra.De mooie paarse kleur maakt ernstig, geeft helderheid van geest en is ontspannend in het algemeen.Een uitstekende steen dus als u gaat mediteren of om bijv. in een ruimte te zetten om een ontspannen sfeer te creëren.Een Amethyst onder het kussen kan goed helpen bij slapeloosheid, werkt verzachtend bij spanningshoofdpijn en is een steun bij het loslaten en verwerken van verdriet.

rozenkwarts (17 x uitgekomen)

is een kwarts variant. De kleur varieert van donkerroze tot heel licht roze.Rozenkwarts Helpt bij heimwee, pijn, duizeligheid, bloedziekten, hart- en bloedsomloop stoornis, leverkwalen, nierkwalen, puberteit problemen, jaloezie, diarree en buikkrampen bij baby's. Vergroot de creativiteit, geeft fantasie, geestelijke groei en bevordert de liefde, zelfrespect, kunst en scheppend denken. Bedaart verder opvliegerige mensen en is een prima steen voor kinderen.

ametrien (133 x uitgekomen)

Ametrien is een vergroeiing van amethist en citrien en is hierdoor een krachtige steen die snel en doeltreffend werkt.

Zowel de eigenschappen van Amethyst als die van Citrien komen hier samen en vullen elkaar aan.

citrien (38 x uitgekomen)

Citrien is een zonnige en verwarmende steen. De steen bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit, extraversie en stimuleert zelfverwezenlijking. Het geeft energie, levensvreugde en moed en helpt zo depressies, angsten en fobieën en zelfdestructief gedrag te overwinnen. Citrien trekt geluk, voorspoed, succes, rijkdom en overvloed aan en stimuleert de drager om dit met anderen te delen. De steen maakt creatief en bevordert zelfexpressie en helpt om conflicten binnen een groep op te lossen. Citrien beschermt de aura en reinigt de chakra’s. Ook fysiek zorgt de steen voor energie. Het stimuleert de spijsvertering en heeft een gunstige invloed op de maag, milt en alvleesklier. Ook helpt citrien bij infecties van de nieren en blaas, verbetert het de bloedcirculatie en helpt het mensen met chronisch vermoeidheidssyndroom.

Statistieken

Statistieken

Reageer (19)

  • Jaeger

    Ametrien (A)

    1 decennium geleden
  • MissUnique

    Rozenkwarts! Ik heb al die stenen -lichtelijke verslaving-

    1 decennium geleden
  • xlufjoetoexx

    Ametrien
    Precies wat ik nodig heb (:

    1 decennium geleden
  • christian14

    AMETHYST

    1 decennium geleden
  • madelieff

    ik had een ametrien

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?