Hoe loopt je verhaal af?

Doe de quiz en zie hoe je verhaal afloopt....

Verhaal:

"Dag!"
"Doei Elle!"
Je gaat weg bij je vriendin Elle. Het is al laat, rond een uur of half negen. Het is winter. En het is donker. Je stapt op je fiets en doet je licht aan, maar hij is kapot! Nou ja, dan maar zonder fiets, denk je. Je rijdt vijf minuten. Na die vijf minuten begint en onverlichte stuk. Je ziet bijna niets. En plots hoor je wat...

Mogelijke uitkomsten

Funny! (5 x uitgekomen)

...Je kijkt om maar ziet niets. Je valt bijna maar je weet je stuur recht te houden. Plots hoor je een toeter... Met de melodie van Mama Sé van K3! Het is je leraar Scheikunde! Hij parkeert zijn auto naast je en vraagt of je het proefwerk van volgende week al hebt geleerd.
"Nee sorry meneer," zeg je, "ik zal er morgen aan beginnen."
Hij rijdt een stukje achter je aan totdat de lantaarnpalen weer beginnen. Die gekke meester Doorn!

Scary! (21 x uitgekomen)

...Plots zie je iets glimmen in de bosjes. Je trapt zo hard als je kan maar voor je gevoel kom je niet vooruit! En dan.. POEF, band lek. Nu dat ook nog. Je hoort voetstappen dichterbij komen. Je draait je om en ziet een man met een bievakmuts en een mes. Hij haalt uit en plots wordt alles zwart...

Fantasy! (19 x uitgekomen)

... Plots zie je in de verte iets oplichten. Je weet niet waarom maar je fietst er razendsnel naar toe. Ondertussen begint het geluid van gouden, klingelende klokjes steeds harder te worden. En dan zie je daar de eenhoorn uit je dromen.
"Kom, klim op mijn rug," zegt hij met een zwoele stem, "dan breng ik je naar Fantasia!"
Terwijl je op zijn rug klimt komen er allemaal elfjes om jullie heen staan in de mooiste kleuren zonder naam. Dan begint de eenhoorn te vliegen naar een sprookjeswereld waar je de rest van je leven blijft wonen en wordt behandeld als een prinses.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Kweenie

    scary

    jep echt iets voor mij

    1 decennium geleden
  • Linda568

    Fantasty(lol)

    1 decennium geleden
  • Juutepuut

    fantasy(A)

    1 decennium geleden
  • Alcatraz

    scary

    1 decennium geleden
  • maike0090

    Fanstasy x) (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?