Welke Liar van Pretty little liars ben jij?!🙈🇱🇺

Hou jij super erg van Pretty little liars? Wil jij graag weten welke Liar jij bent?! Doe de quiz en je komt er achter...😱💜

Mogelijke uitkomsten

jij bent... HANNAH MARIN! (1 x uitgekomen)

Jij houd warschijnlijk erg van shoppen en bent af en toe een beetje onzeker. Je hebt een super lief vriendje die goed voor je zorgt of je bent er naar opzoek. Op sommige momente raak je helemaal in de stress en weet je niet wat je moet doen. Je bent heel erg lief, vooral voor je moeder want jij en je moeder hebben een goede band. Precies zoals Hannah!

jij bent... EMILY FIELDS! (0 x uitgekomen)

Je houdt erg van een bepaalde sport en je vind dat dan ook heel erg belangrijk! Af en toe lijk je verlegen maar als het moet ben je voor je vrienden daar! Je bent super lief en je kan niet altijd goed geheimen bewaren maar vaak wel. Precies zoals Emily!

jij bent... SPENCER HASTINGS! (1 x uitgekomen)

Je bent heel erg slim en haald goede cijfers op school. Als je gestresst bent reageer je dat soms boos op iemand af. Jij weet altijd wel wat te doen in een noodsituatie. Precies zoals Spencer!

jij bent... ARIA MONTGOMERY! (2 x uitgekomen)

Jij hebt een vriendje die wat ouder is dan jij. op school kan je je hoofd er vaak niet goed bijhouden. Jij bent super goed in liegen en geheimen bewaren. Precies zoals Aria!

jij bent...ALISON DILAURENTIS! (73 x uitgekomen)

Jij bent de leider van je vriendinnengroep. Je bent mooi en slim. Je weet goed hoe je mensen voor je kan winnen en ze dan te gebruiken, maar als er wat is met je vrienden ben je er altijd voor ze. Precies zoals Alison.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Lotty_Horan

    Alison ..

    6 jaar geleden
  • Marisha

    Ik ben...ALISON DILAURENTIS!
    Ik vind haar echt eng.
    Ik wil Aria zijn <3

    6 jaar geleden
  • Aelin98

    ik heb alle 'Spencer' antwoorden aangevinkt, volgens mij klopt er iets niet... :P

    6 jaar geleden
  • Sarouratjex

    ik ben alison :O

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?