Wie is jouw Big Time Rush crush?

Welke BTR jongen past het best bij jou? (:

Er kunnen trouwens wat foutjes zijn in de zinnen maar dat komt omdat het een Engelse quiz was en die heb ik even vertaald.

Mogelijke uitkomsten

Carlos! (95 x uitgekomen)

Één blik in Carlos zijn ogen en je weet dat hij de jongen is... Zijn ogen zijn diep, donker en vol glinstering. Hij zal je leven opbeuren op de best mogelijke manier. Je wilde, ongetemde crush is altijd in de stemming voor een geintje, of een impulsieve kus. Carlos heeft een geweldig gevoel voor humor, dus maak je klaar voor Big Time Laughs!

Logan (56 x uitgekomen)

Logan is heel slim, doch schattig, dat maakt hem een zeer 'crushable' jongen. De rest van de band houdt ervan om hem in de buurt te hebben, aangezien hij ze uit te problemen houdt/ haalt. Hij is praktisch, 'down-to-earth', en als je advies nodig hebt, weet hij altijd wat hij moet zeggen. Je kunt over alles met hem praten, zelfs over je crush op hem!

James (22 x uitgekomen)

James is net op weg naar het sterrendom, maar zijn soepele zang stem en natuurlijke charme zijn bestemd om jouw hart te laten smelten (dat glanzende haar is gewoon een bonus). Jame sis 100% gefocust op zijn doelen, en je zal op hetzelfde niveau moeten zijn om zijn aandacht te trekken. Hoe hard kun jij zijn naam schreeuwen?

Kendall! (97 x uitgekomen)

Kendall is een geweldige zanger en danser, maar zijn persoonlijkheid is zelfs indrukwekkender! Hij is een hele lieve, down-to-earth jongen. Ondanks zijn ondeugende glimlach is hij niet het type dat met je hoofd speelt. Kendall is super close met zijn vrienden en familie, maar in zijn hart is nog zat plek voor jou!

Statistieken

Statistieken

Reageer (28)

  • bruinpoot

    Kendall

    9 jaar geleden
  • Feliesss

    Logan
    Oh yeah love you!!

    1 decennium geleden
  • Liesiemo

    Carlos! Haha :P

    1 decennium geleden
  • BrainWashing

    ik wou carlos en ik zij knap en logan is niet knap

    1 decennium geleden
  • Havok

    Logan(H)(H)

    AFBLIJVEN!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?