Modellen Horoscoop

Ben jij voor de Camera verlegen? of ben je geboren voor de Catwalk? Doe deze Quiz en ontdek wat er over jou in de sterren staat,

Veel suc6

Mogelijke uitkomsten

Het Rammodel [21 maart-20 april] (0 x uitgekomen)

Jij bent een echte Wervelwind! het maakt niet uit of je nu voor een of meerdere castings wordt uitgenodigd,jij bent overal klaarvooor.Het is dan ook geen wonder dat zo'n vlijtige ram als jij overal graag gezien wordt.En door jou positieve karakter vinden andere Modellen jou een toffe meid.

Vriendencheck: Jij kunt het goed vinden met leeuwen,tweelingen,weegschalen en watermannen

Het Stiermodel [21 april - 20 mei] (1 x uitgekomen)

Het Begrip ''vroege modelvogel'' past perfect bij jou! Of et nu een modeshow of casting is,jij bent er altijd iets eerder en dit levert je zeker bonuspunten op.Je stiptheid wordt misschien alleen nog door je goede prestaties overtroffen.Ja,als jij iets in je hoofd hebt,dan heb je het ook niet in je...Logisch dat je je zo nu en dan ook een beetje moet ontpannen.In je kamer,die je helemaal in je eigen smaak hebt ingericht,voel jij je heerlijk op je gemak en kun je ongestoord van je grote liefde dromen.

Vriendencheck: jij kunt goed opschieten met maagden,kreeften,steenbokken en vissen

Het Tweelingenmodel [21 mei - 21 juni] (10 x uitgekomen)

Je wilt het liefst alleen in een keer en dan ook nog graag meteen.Daarom probeer je ook om allerlei klusjes te combineren.Door je sprankelende manier van doen,leer je snel nieuwe mensen kennen en als het een keer chaotisch wordt,dan los je dat snel op.Complimenten!

Vriendencheck: jij kunt het goed vinden met Rammen,boogschutters,watermannen en leeuwen.

Het Kreeftmodel [22 juni - 22 juli] (3 x uitgekomen)

Als iemand zegt: ,,Koffers pakken'' ben jij onderweg.Jij houdt ervan om te reizen en nieuwe landen te leren kennen.Maar je bent ook altijd blij als je thuis bent.Eigenlijk ben je best wel rustig en voorzichtig model.Shoots met slangen en giftige spinnen zijn niet het juiste voor jou.Maar als iemand een keer je hulp nodig heeft,ben jij meteen ter plekke.Geweldig - men kan echt 100% op jou rekeken!

Vriendencheck: jij kunt goed overweg met schorpioenen,maagden,vissen en stieren

Het Leeuwmodel [23 juli - 22 augustus] (14 x uitgekomen)

Jij bent voor de catwalk geboren! In het flitslicht voor de camera's voel jij je opperbest.Als leeuwmodel hou je ervan om in het middenpunt te staan.Met jouw stralende glimlach kan niemand je ook maar iets weigeren.En natuurlijk zullen er een paar mensen jaloers zijn op zo'n stralend model.Maar je maakt je hier niet druk om.Jouw vrienden weten dat je helemaal niet arrogant of maar een beetje gemeen bent - Dus blij zo as je bent

Vriendencheck: jij kunt het goed vinden met weegschalen,tweelingen,boogschutters en rammen

Het Maagdmodel [23 augustus - 22 september] (2 x uitgekomen)

Jij bent een organisatietalent en houd ervan om nieuwe ideeen te ontwikkelen.Desondanks blijf je liever op de achtergrond en laat anderen op het podium staan.Als maagdmodel houd je niet van losse vriendschappen,Jij wilt graag hechte vrienden en dan voor een leven lang.

Vriendencheck: jij kunt goed overweg met kreeften,steenbokken,stieren en schorpioenen.

Het Weegschaalmodel [23 september - 22 oktober] (11 x uitgekomen)

Jij bent echt de rust zelf en wilt graag door alle modellen aardig gevonden worden.Je Je houdt niet van ruzie en gaat woordenwisselingen graag uit de weg.Maar kom gerust eens voor je mening uit,niemand vind dat erg en het klaart de lucht! En vertrouw op je kunnen,je hebt namelijk een hele,goede smaak en bent zeer trend gevoelig

Vriendencheck: Jij kunt het goed vinden met tweelingen,watermannen,boogschutters en leeuwen.

Het Schorpioenmodel [23 oktober - 21 november] (11 x uitgekomen)

Als schorpieon heb jij veel verschillende kanten.Meestal ben je vlijtig,inlevend en grappig. Maar soms,als het bijvoorbeeld bij een casting niet goed gaat,kun je wel eens wat nukkig worden.Maar je vrienden weten wat ze aan je hebben en zien dat chagerijnige wel over het hoofd.Als ambitieus powermodel organiseer je graag dingen,maar sta je liever niet zelf in de schijnwerpers.

Vriendencheck: jij kunt goed omgaan met leeuwen,vissen,steenbokken en kreeften

Het Boogschuttermodel [22 november - 21 december] (4 x uitgekomen)

Jou vind je altijd daar waar er iets gebeird,vooral omdat jij ervan houdt om nieuwe mensen te leren kennen.Je vindt het daarom ook geen probleem om langere tijd in het buitenland te verblijven.Door jouw gevoel van humor en je aardige manier van doen maak je op elk feest nieuwe contacten en verveel je je echt nooit.

Vriendencheck: jij kunt het goed vinden met rammen,weegschalen,leeuwen en watermannen

Het Steenbokmodel [22 december - 19 januari] (1 x uitgekomen)

Bij jou staan familie en vrienden op de eerste plaats en je hebt altijd tijd voor ze.Maar je verwaarloost ook geen enkele modeklus,Af en toe is het toch een beetje te veel voor je.Zeg gerust een keertje ,,nee'' als iedereen eens iets van je wilt! Ze zullen je zeker begrijpen.En een beetje vrijetijd heeft een ambitieuze steenbok als jij wel eens nodig.

Vriendencheck: jij kunt het goed vinden met schorpioenen,stieren,vissen en maagden

Het Watermanmodel [20 januari - 19 februari] (1 x uitgekomen)

Als hoogintelligent watermanmodel,houdt niemand je voor gek.Jij weet wat je wilt en zet je - of het nu bij een casting of bij je vrienden is - Vriendlijk maar vastbesloten door.En met je aardige manier van doen,lukt het je bijna altijd moeiteloos.

Vriendencheck: jij kunt goed overweg met tweelingen,leeuwen,rammen en boogschutters

Het Vissenmodel [20 februari - 20 maart] (3 x uitgekomen)

Jij kunt je heel goed in iemand anders inleven.Door jou gevoelige kant ben je niet alleen achter het toneel een goede vriendin.Jij legt meer waarde aan karaktereigenschappen dan aan geld of succes.Bij jou kun je indruk maken met een romantische liefdesbrief of een gezonde portie eerlijkheid.

Vriendencheck: jij kunt goed over weg met maagden,kreeften,steenbokken en schorpioenen

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • MrsWinter

    het leeuwenmodel, klopt niet echt S:

    1 decennium geleden
  • Wolfwood

    Het leeuwmodel

    1 decennium geleden
  • Grizzly

    schorpioen, zoals ik ben xD en mijn allerbeste mannelijke vriend is idd leeuw, maar men besties zijn ng wat ander horoscopen xD leuke quizlet joh!

    1 decennium geleden
  • Amor13

    BOOGSCHUTTERMODEL!!!!!!!!!(yeah)xD
    ben ook BOOGSCHUTTER!!!!!!!!!!(yeah)xD

    1 decennium geleden
  • Paragraphs

    Het Leeuwmodel [23 juli - 22 augustus]


    uhm. ik ben 23augustus jarig?:P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?