Welke Disneyfilm past bij jou? nr. 3 Dierenspecial

Dit deel gaat alleen over dierenfilms. The lionking enzo. Jemig, hoeveel delen ga ik eigenlijk nog maken? hmmmm....

Mogelijke uitkomsten

Bambi (14 x uitgekomen)

Het gaat over een klein hertje dat midden in het bos geboren wordt. Hij krijgt allemaal schattige vriendjes en hij speelt elke dag met hen. Tot er een ijskoude en lange winter aanbreekt. Hij en zijn moeder hebben haast niets te eten, en zijn moeder wordt door jagers neergschoten! Verder weet ik niets meer, want ik heb hem al jaren niet meer gekeken...XD

The lion king. (19 x uitgekomen)

Het gaat over een klein leeuwtje dat op de savanne woont. (hij heet simba) Een kwaadaardige leeuw vermoord zijn vader en simba krijgt de schuld.(of course..) Hij vlucht de jungle in en leidt een relaxed leven met een stokstaartje en een wrattenzwijn. Nala (his childhood girlfriend! ooooh!)probeert hem terug te halen en uiteindelijk verslaat simba scar en wordt koning der dieren.

The aristocats. (17 x uitgekomen)

Het gaat over een poes en haar 3 kittens. Een gemene man ontvoert hen van hun baasje en ze beleven daardoor allemaal avonturen. Ze ontmoeten daarbij een zwerfkat, die hen helpt om weer thuis te komen. (OMG ik hou van deze film)

101 dalmatiërs (1 x uitgekomen)

Het gaat over een man met een dalmatiër. Hij ontmoet een vrouw in het park, zij heeft ook een dalmatiër, maar een teefje! Als ze gaan samenwonen worden er heel veel kleine dalmatiërs geboren! De slechterik, Cruella de Vil (of hoe je het ook schrijft XD ) wil ze kopen om een jas van te maken! Als dat haar niet lukt, wil ze ze vangen, maar dat lukt haar niet! (of dat is te hopen voor de hondjes, mwahahaha!)

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • xMissJoJo

    The Aristocats. >w<

    1 decennium geleden
  • deadblackday

    101 dalmatiers

    1 decennium geleden
  • Ribosoom

    Bambi!!
    Maar de aristocats was vroeger ook mijn lievelings film.

    1 decennium geleden
  • Grimreaper

    Lion King, niet eens Aristocats 8'D

    1 decennium geleden
  • Cindyrella92

    bambi (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?