bij wie pas je het best van de one direction jongens?

ze zijn allemaal super, maar bij wie pas jij het best dat is de vraag :3

Mogelijke uitkomsten

liam payne (187 x uitgekomen)

je smelt bij liam zijn prachtige bruine ogen, zijn schattige krulletjes, zijn zwoele, lieve stem en zijn mooie lach.. vanaf het eerste moment dat je hem tegen kwam, ging je hart sneller kloppen. liam is voor jou het mooiste en dierbaarst dat je ooit is overkomen. zelf al is hij een beetje verlegen eenmaal je hem dan wat beter leert kennen was je echt verkocht.

harry styles (279 x uitgekomen)

voor jou is harry het perfecte vriendje , je ziet hem helemaal zitten, vanaf de eerste keer dat je hem zag, hij is voor jou gewoon de hemel! je verdrinkt in zijn mysterieuze ogen, zijn cute kuiltjes, zijn beeldschone glimlach, zijn toffe krulletjes, je denkt in jezelf hij is het, hij is het gewoon!

niall horan (190 x uitgekomen)

bij jou past niall het best, hij is schattig, een gevoel voor humor, en hij houd van eten. hij speelt graag gitaar, als je hem gaat ontmoeten gaat hij met veel plezier een stukje spelen voor jou, eenmaal je hem gaat zeggen: i like you, dan gaat hij helemaal beginnen blozen, hij gaat je aankijken en zeggen i don't like you... i love you.

louis tomlinson (88 x uitgekomen)

jij past het best met de gestreepte t-shirt, rode broek jongen met veel gevoel voor humor, hij lacht graag, dus hij zal dat heel graag doen naar jou. eenmaal je bij hem bent kan je maar niet stoppen met naar hem te kijken, je bent verdwaalt in zijn prachtige ogen. je wil voor altijd bij hem zijn.

zayn malik (89 x uitgekomen)

jouw ideale droomjongen, elke avond opnieuw droom je over hem, je kan gewoon niet stoppen aan hem te denken, die jongen met zijn zwarte kuifje, mooie glimlach, veel stijl en die mooie ogen. toen je hem voor het eerst zag dacht je , zo een verlegen jongen maar nu je hem beter hebt leren kennen, ben je helemaal voor hem gevallen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (32)

  • lol9

    Harry<3

    1 decennium geleden
  • XMEMEPOWERX

    niall (H)

    1 decennium geleden
  • mirna

    niall <3__<3

    1 decennium geleden
  • Heksjee

    Harry i love him more`than everyone(H)

    1 decennium geleden
  • tequilaxash

    Lou!! xoxo(H)(H)(H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?