Met wie ga jij een drankje drinken?

Met wie ga jij een drankje drinken?

Hoe heb jij hem ontmoet, wat gingen jullie verder doen, en hoe gaat het later in de toekomst?
Ontdek het!

Personen waarmee je een kans hebt:
Takeru van SuG
Yomi van Nightmare
Miyavi
Gackt

Mogelijke uitkomsten

Takeru (29 x uitgekomen)

Jij en Takeru <3

Hoe heb jij hem ontmoet?
Op een regenachtige dag fietste je naar de V&D, waar je werkt.
Kletsnat kwam je na 20 minuten aan. Door dat stomme weer was je te laat gekomen. Je kreeg op kop van je baas en werd ontslagen. Het was namelijk de 100ste keer, en dat vond hij wel genoeg om je te ontslaan.
Langzaam liep je naar buiten, ondetussen was de V&D al open en er waren al wat klanten binnen. Opeens werd er de deur voor je open gedaan. ''Je moet wel op blijven letten hoor.'' werd er gezegd. Je keek op, je zag daar een meisje, nee een jongen staan. Hij had apart haar en sprekende ogen. ''Dankje.'' zei je snel. Je liep door naar buiten. De jongen achtervolgde je. Je ging steeds sneller en sneller lopen en hij ook. Toen liep je een steegje in en hij liep nog steeds achter je aan. Je draaide je om: ''Hou op vieze stalker!!!'' De jongens zette een paar stappen naar achter. ''S-Sorry'' Hij pakte je hand en je begon te blozen. Hij legde een briefje in jouw handen. ''I-Ik vind je leuk, altijd al. Ik kwam vaak in de V&D... Jammer van je ontslag.'' Nu begon je nogal kwaad te worden, die vieze, vieze stalker! ''Ik wilde dus vragen.'' Je maakte je handen als vuiste omdat die viezerik je volgde! Altijd al! ''Of ik met je uit mag'' Hij knielde voor je neer en het regende nog steeds. ''Err.. wat is je naam?'' vroeg je toen je wat afgekoeld was. ''T-Takeru'' zei hij met een big smile. ''Ik ben ____________ en staar me niet zo aan! Ik ben geïnteresseerd, maar las je me maar nooit meer zo volgt!'' Takeru knikte en knikte. ''We maken wel een afspraak, op het papiertje staat mijn mobiele nummer.'' En hij rende weg. Takeru.. Takeru.. waar had je die naam ook alweer gehoord? Oja! van SuG!

De date
Uren en uren zat je thuis te twijfelen of je hem zal bellen. Maar uiteindelijk ging je Takeru toch maar bellen. ''Takeru hier.'' ''Takeru, met _________. Ik wilde met je gaan afspreken vanavond, 19 uur bij het An Cafe. Je weet wel dat ene nieuwe café aan de hoofdstraat.'' ''Oké, zie je dan. Al heb ik het druk...''
Later die dag
Jij stond al om 18 uur te wachten, je vond het toch wel spannend. Ondertussen was het al weer half 8. Je wilde weglopen maar toen: ''_____________!!!'' Je draaide je om en daar zag je Takeru aan komen huppelen. Je greep hem bij zijn arm. ''Kom mee.'' Met verbaasde ogen liep Takeru met je mee. Takeru haalde je in en schoof een stoel naar achteren. ''Gaat u zitten madame.'' Maar jij ging zitten op een andere stoel. Takeru ging op de stoel zitten die hij vast had. Jullie bestelde allebei wat en gingen met elkaar praten. Uiteindelijk konden jullie het met elkaar vinden en beloofde elkaar dit vaker te doen.

Hoe verder?
Jullie gaan dit steeds vaker doen en uiteindelijk zijn jullie al 2 jaar samen. Wat gaat de tijd toch snel! Jullie gaan trouwen in Delhi maar willen allebei geen kinderen dus besluiten jullie een hamster te nemen. Jullie willen alebei een goede carrière. Takeru in een band en jij als schoonmaakster.

Miyavi (29 x uitgekomen)

Miyavi en jij <3

Hoe heb je hem ontmoet?
Het was zover het concert van Miyavi! Jij was diegene die als eerste een kaartje had voor het concert. De dag voor het concert was je al bij P60 gearriveerd. Je wilde de 1e zijn, en je wilde ook vooraan staan. Je wilde hem zien, MIYAVI! Je kon het niet meer houden je was zo zenuwachtig.
De tijd ging langzaam, te langzaam. Het laatste uur was het zwaarst. Maar uiteindelijk had je die ook overleeft. En er waren al heel wat mensen bij gekomen, het was druk! Jij mocht als eerste naar binnen, je had namelijk een nummertje. Snel rende je naar de tafel met spulletjes en kocht daar elk een van wat er te koop was. Daarna ging je naar de garderobe en rende je als een speer naar het podium.
Langzemerhand stroomde de zaal vol en het concert begon. Miyavi kwam, hij kwam echt! Je kon je ogen niet geloven. Het concert was geweldig, toen het was afgelopen stroomde de zaal langzaam leeg maar jij bleef. Je kon geen afscheid van de zaal nemen. Het was het gelukkigste moment van je leven. De beveiliging probeerde je weg te halen maar het lukte hun niet. Toen haalde ze Miyavi voor je!
Miyavi kwam relaxed aangelopen. ''Wat is dat nou?'' Jij keek hem aan, daar stond hij dan. Pal voor je neus. ''Ik.. ik.. Ik.. kan maar geen afscheid nemen.'' En je begon te janken. Miyavi kroop naar je toe en gaf een kus en gaf daarna een briefje aan je. Miyavi liep weer weg. Ook jij liep nu gelukkig weg. Eenmaal buiten opende je het briefje, er stond een mailadres op en een handtekening.
Allebei van Miyavi. <3

De date
Toen je thuis was mailde je snel, je wilde zo graag contact met hem hebben. Je kreeg niet veel later een mail terug. Om hem te ontmoeten in Groningen. Je mailde terug en rende als een speer naar buiten en pakte de trein. Gelukkig woonde je in Assen en duurde het niet lang. In Groningen aangekomen rende je naar de locatie die je had gekregen. Het was een bioscoop! Miyavi stond daar tegen de muur te leunen. Gek genoeg was het rustig buiten. Je liep naar hem toe. ''Miyavi, ik ben _________. Diegene van de mail.'' Miyavi ging rechtop staan. Hij pakte je hand en trok je zachtjes mee naar binnen. De film begon...
Het was een liefdesfilm (Hoe orgineel xD). Je moest huilen en Miyavi troosde je. Hij vond het zielig dat je huilde. ''Het komt goed, mijn schat.'' Hoe lief, hij noemde je schat. Miyavi, wat ben je toch lief!
Toen de film was afgelopen liepen jullie hand in hand naar buiten en splitste de wegen..

Hoe verder?
Dat gaat niet, Miyavi is papa en is getrouwd. Maar jullie zullen contact houden en samen ooit eens naar een pretpark gaan in Japan.

Yomi (9 x uitgekomen)

Yomi en jij <3

Hoe ontmoet jij hem?
Tingeling, zo ging het geluid van de bakkerszaak waar jij binnen liep. Je ging een taart kopen voor je verjaardag. Je had vrienden en familie uitgenodigd. Het was speciaal wat je werd 16. Je mocht eindelijk op een brommer!
Er stond een aardige schattige jongeman achter de toonbank. Hij had een zonnebril op.. Vreemd.. ''Wat wilt u hebben?'' vroeg hij aardig. ''Err.. Ik wil graag de slagroomtaart voor 20 personen, alstublieft.'' zei jij vriendelijk terug. De jongeman liep naar achter en kwam terug met een klein taartje. ''Dat is niet de goede hoor.'' zei jij. ''Wel voor in je gezicht'' zei hij en gooide het in je gezicht. ''Haha!'' Jij werd kwaad en sprong over de toonbank, pakte een nog veel grotere taart en gooide die tegen zijn hoofd aan. Zijn zonnebril vloog af! Eerst keek je naar de zonnebril die viel en toen keek je naar de jongen.
Zijn ogen.. Je kende hem! Het is Yomi! En toen viel je neer, op de grond.
Na een paar minuten werd je wakker met Yomi voor je neus. Ondertussen was de winkel dicht. ''Wat doe jij hier Yomi-san?'' vroeg jij. Yomi antwoorde: ''Ik heb een photoshoot gehad in deze bakkerszaak.'' Zo dat is cool! ''Ik wil je graag meenemen naar de Multivlaai, gaan we samen eens stukje vlaai eten om de schrik van je gezicht weg te halen.'' zei Yomi. Hij hielp je rechtop en samen liepen jullie naar Multivlaai.

De date:
Samen aten jullie een stukje vlaai en praatten jullie wat. Ook gaven jullie elkaar je mobiele nummer en je email. Het was zo gezellig, en die Yomi is ook zo'n schatje. Je kon niet geloven dat je hem voor je neus hebt. ''Hoe heet je eigenlijk?'' vroeg Yomi. ''Nou, ik ben _________. Aangenaam!'' Je pakte zijn hand en schudde hem. *Big smile* Opeens hoorde jullie een piep. ''Dat is van mij, ik moet gaan. Ik spreek je nog wel!'' Hij gaf je een kus en liep weg. Je aaide over je wang, daar.. Daar heeft Yomi-san mij gekust!
Wat een snoes!

Hoe verder?
Jullie houden contact en gaan nog wel eens wat uit. Maar meer dan vriendschap wordt het niet. Jammer genoeg T_T

Gackt (8 x uitgekomen)

Gackt en Jij <3

Hoe heb je hem ontmoet?
Vakantie, eindelijk... Het eerste wat je doet is een dagje naar het strand.
Lekker uitwaaien en zonnen. Toen je op het strand kwam was het druk, zoals altijd. Gelukkig kon je een plaatsje vinden tussen de mensen. Je legde je groen/roze gestreepte handdoek neer, smeerde zonnebrand van factor 13,75 op en ging zonnen. Eindelijk!
De zon scheen, het was een lekkere temperatuur (24 graden), de wind was ook weer van de partij en toen schoot je opeens wakker omdat een of andere idioot over je heen struikelde! ''Sukkel!'' riep je. Toen opende je je ogen en zag dat Gackt voor je voeten lag. ''Err.. Hi!'' zei Gackt. ''Sorry! Sorry! Sorry!'' zei je en zo bleef je nogal een tijdje sorry zeggen. ''Oké ik weet het nu wel.'' zei Gackt. Hij stond op en liep naar je toen en plofte toen naast je neer. ''Voortaan eerst kijken en dan zeggen, oké?'' zei Gackt. Jij knikte keihard, je zal het doen! Je bloosde, Gackt zat gewoon naast je!
Hij sloeg een arm om je heen. ''Ik vind jou wel mooi'' zei Gackt. ''Err.. dat.. err.. zal dan wel'' *bloos* zei jij. ''Geef me je nummer maar, dan zullen we wel eens wat praten, ik ga nu weer met mijn vriendjes spelen.'' zei Gackt en gaf een vlug kusje op je wang ''Hoe heet je eigenlijk?'' ''____________.''.''Oké! Zie je!'' Je staarde Gackt achter. Wat een GOD!
Zijn haar, zijn ogen, zijn strakke buik <3

De date:
Diep lag je op de bank te slapen toen opeens de telefoon ging. Je werd helemaal pissig omdat je wakker gebeld werd. ''Ja?'' zei je toen je opnam. ''Gackt hier, zoals beloofd zou ik je bellen.'' ''Hallo Gackt.'' ''Ik wil graag met je afspreken, in 1 van de komende dagen.'' ''De aankomende dagen? Ik kan alleen vanmiddag...'' ''Vanmiddag? Dat is prima 14 uur bij de Bijenkorf in Amsterdam.'' ''Tot dan Gackt!'' En je hing op. Ojee, Amsterdam! Ik woon helemaal in Enschede! Snel een tas inpakken en dan met de trein naar Amsterdam. Het is best lang, maar je hebt het voor Gackt over! Na wat gereisd te hebben kwam je aan op Amsterdam Centraal. Toen moest je nog een klein stukje lopen. Oh..oh.. het is 5 voor 14!! Lopen? Vergeet het maar! Je rent wel, rennen zal je!
Na je wandelingetje ben je optijd bij de bijenkorf en je ziet Gackt al staan met wat bewakers voor zijn neus. Je liep naar de hoop toe. ''Ik ben ____________. Ik kom voor Gackt.'' Na wat geroezemoes liet de beveiliging je door. ''Genoeg mannen. Rot ff op, ik wil eventjes alleen zijn met haar.''
Samen liepen jullie de Bijenkorf binnen. Lekekr shoppen met zijn twee, dure dingen kopen en daarna wat eten. Wat een dag was dat! Het was zo gezellig met Gackt! Maar het was tijd om afscheid te nemen..

Hoe verder?
Het loopt niet slecht af. Jullie hebben veel contact met elkaar. Maar spreken nog niet zo veel af. Na een paar jaar gaat het afspreken toch gebeuren en het is zo gezellig dat jullie in het huwelijskbootje stappen. 5 jaar later zullen jullie een tweeling krijgen. Jullie noemen hen Hikari en Hikaru. Jullie worden alleen niet oud.. Jullie zullen omkomen T__T

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • VisualkeiLove

    Omgg Geweldig! ik had takeru xD yaay xD Omg i kheb alle verhaaltjes gelezen en die van meevs was echt droog XD

    1 decennium geleden
  • CandyFreak

    Miyafi gezellig xD (Ken dernieteens)

    1 decennium geleden
  • Idle

    Ik was een beetje fantasieloos bij Miyavi xD

    1 decennium geleden
  • LOLITEA

    puahahahaha..... Miyapig xD
    ikke wou Takkun xD
    enne... ikke blij zijn dat ik niet zo'n obsessieve fangirl als de persoon in dat verhaaltje ben xD

    1 decennium geleden
  • Idle

    Yomi >w<

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?