Ben jij een leugenaar of heel eerlijk?

Iedereen vertelt wel eens een leugentje om bestwil. Maar doe jij dat te vaak? En tot hoever reiken jouw leugentjes? Of ben jij juist altijd zo eerlijk dat het anderen pijn kan doen? Test hier uit in welke zone jij past!

Mogelijke uitkomsten

Leugenaar! (20 x uitgekomen)

Jij liegt alles bij elkaar. Meestal is het om jezelf ten goede te doen, je overal uit te redden. Helaas, herkennen de meeste mensen een leugenaar gauw. Misschien dat jij nog nooit ontdekt bent, maar dat zal vast een keer gebeuren.

Met leugens bedrieg je niet alleen je zelf, maar ook mensen die om je geven en het beste met je voorhebben. Daarom kun je proberen de volgende keren maar beter geen leugens meer te verzinnen. Want op dit moment ben jij een echte leugenaar!

Heel eerlijk! (120 x uitgekomen)

Zoals dit plaatje al zegt, je bent een echte waarheid spreker. Je zegt waar het op slaat. Ook als dat ten nadele is voor jou. Mensen waarderen je eerlijkheid en horen graag de waarheid. Te veel eerlijkheid kan ook vervelend worden als het om ongevraagde dingen gaat.
Pas dus wel goed op dat je niet altijd te eerlijk bent, dit kan ook in nadelen werken. Maar eerlijkheid is nog altijd beter dan leugens vertellen!

Gemiddeld. (19 x uitgekomen)

Jij hebt van allebei een beetje. Je vindt het niet erg om over kleine dingen te liegen, maar voelt je achteraf wel schuldig. Een smoesje als: 'de brug stond open' zul jij vaak gebruiken. Zolang het om dit soort kleine leugentjes gaat, vind niemand het erg.

Jouw eerlijkheid is ook erg goed. Mensen waarderen eerlijkheid, en er wordt ook altijd gezegd dat dat het langste duurt. Je vind het vervelend iemand iets moeilijks te vertellen, maar zult er dan niet over liegen. Daar wordt immers niemand beter van.
Jij bent perfect in evenwicht op de eerlijkheidsschaal!

Verlangende eerlijkheid. (7 x uitgekomen)

Jij vertelt iedereen wat ze willen horen. Je zult niemand ongelijk geven of ergens om afkraken. Jij vertelt namelijk kleine leugentjes, om ervoor te zorgen dat de ander er gelukkig van wordt.

Je echte mening houd je vaak voor je, dat is jammer want aan echte eerlijkheid hebben mensen het meeste! Probeer daarom je eigen mening wel echt te laten horen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • MyCuties

    Heel eerlijk:$ Hahah klopt, ik heb best wel een hekel aan liegen!

    1 decennium geleden
  • Love4Cookies

    Sorry ik zei bij leugenaar, maar dat moest bij heel eerlijk zijn.

    1 decennium geleden
  • Love4Cookies

    Aansluitend op de reactie van HARRYMARRYME heb ik nog een paar andere fouten ontdekt. Zo had je bij vraag 17 accepteerd geschreven terwijl het accepteert moet zijn. Bij de uitkomst gemiddeld heb je vind met d geschreven maar het moet met dt, en tenslotte heb je bij leugenaar dat in plaats van dan geschreven. De opbouw is verder heel netjes en eigenlijk is de rest wel allemaal goed.

    1 decennium geleden
  • Bukowski

    Leuke quiz!
    Ik vond hem niet superorigineel maar het was wel oke! Soms stonden er wel woorden in het midden van een zin met een hoofdletter wat dus niet juist is natuurlijk! En 'gister' moet eigenlijk 'gisteren' zijn maar ja dat is maar een klein foutje! Je had leuke vragen en goede antwoorden! Well done!

    1 decennium geleden
  • 1DORIEN

    ik ben heel eerlijk maar dat valt wel mee ik lieg tegen me ouders en tegen leraren maar echt niet tegen vrienden ;p

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?