are you afraid ???? 3

Meisje aangereden op voorrangs weg



Vandaag is een meisje van ongeveer 14 jaar, aangereden door een enorme vrachtwagen!!! Maar voor dat er ook maar iemand haar kon helpen, is ze verdwenen!!! Van haar ontbreekt sinds dien ontbreekt elk spoor van haar!!!!



Dit is ff een experimentje om beter te leren schrijven

Als jullie hem leuk vinden maak ik er wel meer

Mogelijke uitkomsten

De deur met een Roze hart (17 x uitgekomen)

Je opent de deur en stapt een ronde kamer in. je kijkt om je heen, dit was zeker weten niet de goeie kamer. Je draait je om maar de deur is verdwenen!!!
je zucht en loopt veder de kamer in.
Opeens staat mijn beste vriendin voor je, ze grijnst en gaat rondjes om je heen dansen en zingt kei hard "mamama tudutudu... manamana" enc. verast kijk je naar haar.... opeens verdwijnt ze weer. en alles word donker.
een spotlicht verschijnt naar op een hoek in de kamer. een Jongen met een zak mes kijkt naar je en grijnst eng... vaag denk je hem ergens van te herkennen... hij was de jongen die een klas hoger zat... hij staat op en gooit zijn mes naar je...
pelts... pijn... Auw


helaas, je bent dood... volgende keer beter

De deur met de maan (23 x uitgekomen)

Je pakt langzaam de deur kruk vast, hij is ijs koud... even kijk je nog naar de andere deuren maar vast besloten ga je naar binnen. het is daar pikken donker en je begint toch te tewijvelen aan je keus. je draait je om maar door de duisternis zie je de deur niet meer. Opeens begint het sieraad dat je hebt gekozen een soort knipperlicht word. Na 12 knipperen gaan de fakkels in de gang aan. je glimlacht vrolijk en rent de gang door naar een poort die je langzaam open duwt....Weer een donkere kamer!!! je begint er zolangzamerhand aan te wennen dat alles hier donker is. Hoop vol kijk je weer naar je sieraad... maar dit keer gebeurt er niks. Je probeert de kamer de worden tot je opeens in de vertje een klein vuurtje ziet... Langzaam komt het vuurtje op je aflopen. Als het vuur dichter bij is zie je dat het dat meisje van je kamer is!!! Ze glimlacht lief naar je "gelukkig heb je uiteindelijk toch naar me geluistert... Het spijt me dat ik zo hystiries deed... het zal nu niet meer gebeuren... de dood maakt je rustig hé." Ik keek der geschrokken aan. Maar zj glimlacht lief naar je. "Volg me" zegt ze en loopt terug... Je twijvelt ff maar volgt dr uiteindelijk.

goedzo... je hebt het overleeft :d een reactie of Kubos graag

De deur met een roos (11 x uitgekomen)

Je stapt in een prachtig bloemen veld. je glimlacht en loopt veder... diet begint al goed... en dan zie je daar je vriendje/vriendinnetje. Gelukkig ren je er heen "Sgatje" roep je blij. "Het is voor bij... je hoeft niet meer bang te zijn" zei hij lief en je zag iets schritteren in zijn hand. "wat heb je daar???" vraag je lief. "niks hoor" en hij glimlacht naar je "zullen we even een stuk je gaan lopen???" jij knikt en komt naast hem lopen. Na dat jullie een half uur hebben gewandelt stop je en kijk je hem aan... maar het zijn niet zijn vertouwde prachtige ogen waar je naar kijkt... Maar koude rode spleet ogen!!! geschrokken deins je achter uit. "Wat is er sgatje???" vraagt hij lief... "Wie ben jij" zeg je angstig... hij kijkt je aan en langzaam verandert hij in een soort enorme Zwarte draak!!! "Ik... ik ben de zwarte draak... je ergste nacht merrie" zegt hij sisend. Jij gild en rent weg. Achter je hoor je zijn vleugels uitklappen en hij komt achter je aan... je rent zo hard als je kan... maar hij heeft je al zo goed al ingehaald. een blaazend geluid... en je voelt de warmte van zijn adem!!!

nu staat je hard letterlijk in vuur en Vlam.

Helaas, je hebt het niet overleeft.... probeer het nogmaar eens

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • sylvieiscool6

    ik ben dood maar ik kan nog wel typen...
    HOE KAN DAT NOU WEER HE!

    7 jaar geleden
  • Dunedain

    Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
    Weer dood! (huil)(huil)(huil)(huil)(huil)(huil)(huil)

    1 decennium geleden
  • Morgenster

    Ik leef nogxD
    geniaal

    1 decennium geleden
  • IDunnoXD

    whahaha, weer overleefd, van de 3, 1x dood ngegaan xD xxx

    1 decennium geleden
  • SnoopyTheDog

    Ik overleef :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?