Ben jij een shopaholic?

Ben jij elk vrij uurtje in de stad te vinden? En beginnen je handen te jeuken als je een gloednieuwe gadget ziet? Test hier hoe shopaholic jij bent!

Mogelijke uitkomsten

Anti-materialist (2 x uitgekomen)

Mode kan jou totaal niet boeien, net als hippe spulletjes. Jij bent gewoon tevreden met wat je hebt en vindt het helemaal niet belangrijk om ergens bij te horen. Maar eh... je vriend(in) raakt ook wel eens een keer uitgekeken op die eeuwige coltrui hoor.

Nuchter (55 x uitgekomen)

Je vindt het best wel belangrijk om er goed uit te zien, maar je hebt nou eenmaal een bloedhekel aan winkelen. Dus kom je alleen in een shoppingmall als je écht iets nodig hebt. Nou ja, het scheelt wel een hoop geld.

Gadgetgek (55 x uitgekomen)

Jij volgt de trends op de voet en loopt altijd met de hipste gadgets te leuren. Voor jou is winkelen iets gezelligs en eigenlijk ook wel een must. Maar eerlijk is eerlijk: als je gedwongen wordt, kun je best een maandje zonder.

Shopaholic! (0 x uitgekomen)

Een dag niet geshopt is een dag niet geleefd! Dat is jouw motto. Of het nou uit is met je vriend(in) of je verveelt je gewoon: jij moet dwangmatig spulletjes kopen. Nog even en je wordt in een dwangbuis gestopt hoor!

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)

  • FallenA

    Anti-materialist ja ik haat kleding shoppen ;3 i give it right xd

    1 decennium geleden
  • TheForgotten

    Gadgetgek : P

    1 decennium geleden
  • InsaneGenius

    Nuchter. Kan zijn idd.

    1 decennium geleden
  • TrickyPossum

    Gadgetgek.

    1 decennium geleden
  • RMadrid

    Nuchter.

    Nou echt niet! (N)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?