In je element.

De Chinese astrologie kent naast de tekens van de dierenriem vijf andere natuurelementen. Welke ben jij?
Niet zelf bedacht!

Mogelijke uitkomsten

Metaal. (2 x uitgekomen)

Jouw persoonlijkheid: Je bent een doorzetter en als je eenmaal iets in je hoofd hebt, is je mening moeilijk te veranderen. Je bent georganiseerd en gedisciplineerd, en brengt elke opdracht tot een einde, whatever it takes. Je bent ijzersterk van binnen én van buiten, en gaat graag fysieke uitdagingen aan. Je ziet het leven als een puzzel die opgelost moet worden en houdt ervan om mensen en nieuwe ideeën te analyseren. Gebruik je zelfbeheersing om negativiteit uit te bannen.
Power tip: Een schaaltje met munten op je kamer activeert je metaal energie.

Hout (19 x uitgekomen)

Jouw persoonlijkheid: Je streeft - als een boom - naar het hoogste en beste, zodat je jezelf kunt ontwikkelen en kunt groeien. Tegelijkertijd sta je met beide benen stevig op de grond en probeer je je doelen op een geduldige, rationele manier te realiseren. Daarbij maken je assertieve karakter en je oplossingsgerichtheid je tot een geboren leider. Je vindt het vaak moeilijk om je gevoelens te uiten, maar wanneer je ergens de leiding hebt, zeg je gewoon waar het op staat.
Power tip: Een bonsaiboompje of plant op je kamer helpt om je hout energie te versterken.

Vuur (17 x uitgekomen)

Jouw persoonlijkheid: Net als vuur ben jij vlammend en fascinerend, en weet je de aandacht te trekken. Alles wat je doet, doe je met passie en enthousiasme en je bent altijd in voor iets nieuws. Je houdt van afwisseling, en kunt geïrriteerd en verveeld raken als iets routine dreigt te worden. Anderen zijn graag bij je in de buurt vanwege je kracht, charisma en aanstekelijke gezelligheid. Kijk uit dat je met je vlammende karakter anderen niet in de schaduw plaatst.
Power tip: Rode items en accessoires in je kamer versterken je vurige energie.

Aarde (21 x uitgekomen)

Jouw persoonlijkheid: Jij geeft en verzorgt, net als de aarde. Voor je vriendinnen ben je een betrouwbare vriendin die altijd een schouder vrij heeft om op uit te huilen. Problemen los je op een eerlijke, praktische manier op. Je kunt je soms druk maken over dingen waar je geen controle over hebt. Gelukkig voel je je altijd veilig en kalm met familie en goede vrienden om je heen. Je houdt het simpel en raakt niet snel gestrest. Je bent ontzettend down-to-earth.
Power tip: Met een bloeiende plant in een (terracotta)pot stimuleer je je aarde element.

Water (12 x uitgekomen)

Jouw persoonlijkheid: Mysterieus en diep als de oceaan, dat ben jij. Je bent emotioneel, gevoelig en spiritueel, en zoekt in het leven constant naar eerlijkheid en waarheid. Je bent graag alleen om na te denken. Je hebt een scherpe intuïtie en bent tevens een goede luistenaar. Maar je dagdroomt veel liever dan dat je je bezighoudt met de soms keiharde realiteit die vol problemen en conflicten zit.
Power tip: Een vissenkom met vissen op je kamer versterkt je water energie.

Statistieken

Statistieken

Reageer (17)

  • quizzes_of_me

    Yea water(dance)

    8 jaar geleden
  • Somewhere_

    Metaal. Sommige dingen kloppen daar inderdaad heel erg (behalve georganiseerd;))
    Vuur zou ook heel goed kunnen!

    9 jaar geleden
  • Poolster

    Hout, klopt

    9 jaar geleden
  • Nagusamu

    Water,

    Dat is zoooooooooooo waar! Klopt als een bus :P

    Kudoooooo xD

    9 jaar geleden
  • animegirl13x

    water!
    dusz dit is voor chinese sterrenbeelden?

    ik lees alleen de westerse sterrenbeelden en die hebben alleen maar water, vuur, aarde en lucht

    en anders hoor ik hout te zijn want ik ben konijn.

    en vissen en dat is weer water

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?