Wie van W.I.T.C.H ben jij?

Ben jij Will, Irma, Cornelia,
Taranee of Hay lin??????

Mogelijke uitkomsten

Will Vandom (29 x uitgekomen)

Je bent Will, hoeder van het Hart van Kandrakar. Je bent een Energie-witch en kan dingen tot leven wekken. Je bent verlegen, afstandelijk en verstandig. Je houdt van kikkerspullen en watersport.Je woont met je moeder in een flat in Heatherfield en houdt van Matt, een jongen op je school.

Irma Lair (200 x uitgekomen)

Je bent Irma Lair. Een water-witch. Je bent genereus, uitbundig en spontaan. Ook heb je een geweldig gevoel voor humor. Je bent gek op je huisdier en houdt niet van sport, je luistert liever muziek. Je woont in een huis met een klein tuintje samen met je vader, je moeder en je broertje.

Taranee Cook (76 x uitgekomen)

Je bent Taranee Cook. De Vuur-witch. Je bent de meest introverte van de groep, heelrustig en soms wat afwezig. Je houdt van klassieke muziek en basketbal, maar nog het meest van fotografie. Je woont in een huis dichtbij het strand en bij je ouders die drukbezet zijn en je oudere broer die van surfen houdt. Ze verbaast zichzelf nog wel eens over haar krachten.

Cornelia Hale (107 x uitgekomen)

Je bent Cornelia Hale. De aarde-witch. Je bent kalm en rationeel. Je houdt van katten, schaatsen en designerkleding. Je woont met je ouders en kleine zusje in één van de chicste buurten van Heatherfield. Met je krachten kan je dingen optillen en zelfs zo je kamer opruimen. (Zou ik ook wel willen)

Hay Lin (91 x uitgekomen)

Je bent Hay Lin. De lucht-witch. Je bent lief, een dromer en een beetje afwezig. Ze is oprecht en leeft zich gemakkelijk in anderen in. Je houdt van tekenen en ontwerpt en maakt zelf kleding. ZJe bent ook een fan van sciencefiction. Je woont samen met je familie boven de `Silver Dragon`. Je bent enig kind. Je kan het snelste vliegen van de groep.

Statistieken

Statistieken

Reageer (88)

  • freedomwolf

    HAY LIN!!!(yeah)(yeah)(hoera)(hoera)

    1 decennium geleden
  • DOMOnerd

    Irma, uitleg klopt, alleen als ze over vuur deed was het meer gaan kloppe<3

    1 decennium geleden
  • Adommy

    Irma, hahahahah die uitleg klopt x']

    1 decennium geleden
  • Saigon

    Irma, yeahh die was ik altijd als we witch speelde haha ;p

    1 decennium geleden
  • MALFOYHEAD

    Irma Lair

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?