Wie van de Watchmen ben jij?

Doe deze quiz en check welk personage van Watchmen jij bent.

Mogelijke uitkomsten

Nite-Owl II (Daniel Dreiberg) (3 x uitgekomen)

Jij bent Nite-Owl II (Daniel Dreiberg. Hij heeft zijn identiteit gebaseerd op zijn idool Hollis Mason. Hij is in het dagelijks leven een timide persoon, en gaat regelmatig bij Mason langs. In de loop van het verhaal krijgt hij een verhouding met Silk Spectre.

Rorschach (Walter Kovacs) (6 x uitgekomen)

Jij bent Rorschach (Walter Kovacs). Hij was oorspronkelijk het ongewenste kind van een prostituee. Na zijn moeilijke jeugd werd hij uiteindelijk een wreker met een speciaal masker waarop veranderende, symmetrische inktvlekken staan. In de loop der jaren werkte hij vaak samen met Nite-Owl II. In 1975 probeerde hij een gegijzeld meisje tevergeefs te redden. Sindsdien is hij gewelddadiger en ziet hij Rorschach als zijn ware identiteit. Na de Keene-act in 1977 is hij illegaal verdergegaan.

Silk Spectre II (Laurie Juspeczyk) (2 x uitgekomen)

Jij bent Silk Spectre II (Laurie Juspeczyk). Ze is de dochter van haar voorgangster Sally Jupiter, die erop stond dat Laurie haar op zou volgen. Laurie doet dit met tegenzin. Ze heeft een relatie met Dr. Manhattan, maar die relatie loopt naarmate het verhaal vordert stuk. Als Manhattan haar meeneemt naar Mars realiseert ze zich daar dat de Comedian haar echte vader is.

Dr. Manhattan (Dr. Jonathan Osterman) (4 x uitgekomen)

Jij Bent Dr. Manhattan (Dr. Jonathan Osterman). Hij moest van zijn vader in de atoomwetenschap gaan werken. Door een ongeluk werd hij in een speciale machine gedesintegreerd, waarna hij zichzelf langzaamaan herstelde. Sindsdien was hij het eerste en enige wezen ter wereld met superkrachten. Dankzij hem won Amerika de Vietnamoorlog. Manhattan beschikt over teleportatie, kan zichzelf kopiëren en beschikt ook over transmutatie, waarmee hij ook mensen kan doden. Zijn tijdsbesef is totaal anders dan het onze.

Ozymandias (Adrian Veidt) (1 x uitgekomen)

Jij bent Ozymandias (Adrian Veidt). Hij baseerde zijn identiteit op Alexander de Grote en Ramses II. Ten tijde van de Crimebusters was hij de enige die vertrouwen in Captain Metropolis bleef hebben. In 1975 stopte hij als superheld en werd hij zakenman.

The Comedian (Edward Morgan Blake) (4 x uitgekomen)

Jij bent The Comedian (Edward Morgan Blake). Hij is een zeer belangrijk personage maar treedt vooral in flashbacks op. Geboren in 1924 werd hij al op zijn vijftiende een misdaadbestrijder. In 1940 werd hij lid van de Minutemen maar werd hij uit de groep gezet nadat hij Silk Spectre probeerde te verkrachten. Later in de Tweede Wereldoorlog werd hij een Amerikaanse oorlogsheld. Nadien bleef hij werk doen voor de overheid, zoals in de Vietnamoorlog. De moord op de Comedian, in het begin van de strip, zet het hele verhaal in gang.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • KarmaHawkins

    The Comedian(krul)

    1 decennium geleden
  • xHalima

    silk in ieder geval een vrouw!

    1 decennium geleden
  • Potterfan

    En ik was nite owl 2..klopt wel

    1 decennium geleden
  • Potterfan

    Leuke quiz,, toevallig gister nog watchmen gekeken halverwege viel ik in slaap :$ was half 2 :p xD

    1 decennium geleden
  • Guro

    korschach, omg hij is cool dude!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?