De Sorteerhoed.

GRIFFOENDOR
Moedig en ridderlijk

HUFFELPUF
Trouw en geduldig

RAVENKLAUW
Wijs en creatief

ZWADDERICH
Sluw en trots




''De vier afdelingen van Zweinsteins Hoge School voor Hekserij en Hocus Pocus zijn vernoemd naar de vier stichters van de school. Zij kozen elk hun leerlingen wanneer ze oud genoeg waren om magisch onderwijs te volgen en hielden zich daarbij aan hun eigen persoonlijke normen en waarden.
Tegenwoordig zijn het niet de stichters die hun leerlingen kiezen. Zij zijn immers allang gestorven en daarom gaven zij hun taak door aan de hoed van Goderic Griffoendor, aan mij. Ze schonken me een stem en het vermogen om in het binnenste van een leerling te kijken. Alleen ik weet in welke afdeling iemand thuishoort.
Ga jij de beproeving aan en mag ik voor even in jouw binnenste gluren om te zien in welke afdeling je thuishoort?''


Mogelijke uitkomsten

GRIFFOENDOR (65 x uitgekomen)

Ja, ik zie het. Jij bent een dappere leerling, klaar om je vrienden bij te staan tijdens de barre tijden van het leven. Je bent zonder twijfel een echte Griffoendor, iemand die er samen met anderen voor wil zorgen dat de tijd die je hebt, een goede tijd is.

RAVENKLAUW (9 x uitgekomen)

Jij bent een slimme leerling en als je dat nog niet bent, dan zul je er een worden. Jouw speurtocht naar kennis en de mogelijkheid die tot je te nemen, maken jou een echte Ravenklauw. Jij denkt in oplossingen en bent bereid daar voor te werken.

HUFFELPUF (7 x uitgekomen)

Misschien ziet men jou als een niemand, maar jij bent een hardwerkende leerling, zoals een echte Huffelpuf dat kan zijn. Jij geeft niet om jezelf, maar om anderen. Om het geheel van de groep. Eigenlijk pas jij overal bij, juist omdat je zo jezelf bent.

ZWADDERICH (8 x uitgekomen)

Een echte Zwadderaar, dat ben jij. Je kunt goed voor jezelf zorgen. Jij functioneert prima alleen en bent een prima leider. Jij als Zwadderaar, kan met al die ambitie nog een hoop bereiken.

Statistieken

Statistieken

Reageer (17)

  • StarTrekkie

    Zwadderich.

    Die uitkomst heb ik nog nooit gehad. :S

    Wel een goeie quiz. (Y)

    7 jaar geleden
  • NiareNero

    Ravenklauw

    8 jaar geleden
  • WeasleyPower

    Huffelpuf<3

    8 jaar geleden
  • Lisalove013

    Griffoendor 👍

    9 jaar geleden
  • Katalante

    Zwadderich. Hahaha. Ja. Klopt ja (:

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?