Hoe spontaan ben jij?

Doe de quiz, en kom erachter hoe spontaan jij bent. Een beetje zelfkennis kan geen kwaad toch?

Mogelijke uitkomsten

Heel spontaan! (26 x uitgekomen)

Het maakt niet uit in wat voor situatie jij je bevind, welke mensen er ook in jouw buurt zijn, jij red je wel. Je bent spontaan als wat en hebt geen probleem om mensen aan te spreken (tijdens het uitgaan of op feestjes bijvoorbeeld) om gewoon zomaar een praatje te maken. Vreemden, bekenden, het maakt jou weinig uit.

Sociaal. (50 x uitgekomen)

Jij bent redelijk sociaal. Je zou niet snel vreemden aanspreken, maar op school maak je best graag een praatje. Kennissen en vrienden, mensen met wie je af en toe wat gaat drinken en mensen met wie je écht dingen doet in het weekend, daar moet je het van hebben. Prima setting, toch?

Verlegen. (23 x uitgekomen)

Jij bent een beetje verlegen. Je hebt een aantal echt goede vrienden, en misschien een paar kennissen hier en daar, maar daar blijft het ook een beetje bij. Het is af en toe wat lastig voor jou om contact te zoeken met anderen. Op zich niks mis mee, maar probeer iets meer uit je schulp te kruipen. Geloof me, daar zul je baat bij hebben later.

Afgezonderd. (7 x uitgekomen)

Jij bent een persoon dat niet graag onder de mensen is. Het is voor jou ontzettend lastig om contact te zoeken met mensen, en naarmate een aantal jaren op die manier zijn verstreken heb je ook weinig behoefte meer aan veel contact met anderen. Probeer je absoluut te ontwikkelen wat sociale contacten betreft!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • imlove

    sociaal;)

    1 decennium geleden
  • ElisaaaBVB

    Verlegen ;P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?