Welke kracht bezit jij?

Is het water? vuur,water,insecten,ijs,electrishiteit? dit gaat dus over de krachten van Pokémon. P.S. dit is de eerste die ik maak dus een probeersel.

Mogelijke uitkomsten

Vuur (22 x uitgekomen)

Je houdt van Vuur. je bent altijd warm voor iedereen. (je bent er voor de mensen die het moeilijk hebben) je kan soms snel boos worden. Afentoe heb je last van echte uitbarstingen, deze uit je of hou je binnen. Je bent echt Vuur!

Water (20 x uitgekomen)

Je houdt van water! Je houdt van zwemmen en gaat het liefst naar het strand om hier te kunnen zwemmen. Mensen om je heen acepteren dit en willen dan ook graag met je mee. Je bent echt een watermens!

elektriciteit (4 x uitgekomen)

Je hebt iets met elektriciteit. Maar wat weet je zelf ook nog niet. Het ene moment kan je opvliegerig zijn maar meestal ben je erg lief en help je de anderen om je heen graag.

ijs (15 x uitgekomen)

Je bent net IJS! je houdt niet echt van anderen om je heen. Je ben liever alleen en houdt van de kou. Je laat je vrienden een beetje in de steek maar ze begrijpen het wel ze zullen er wel voor je blijven. Teminste dit hoop ik voor je!

Insecten (2 x uitgekomen)

Je bent net een insect. Je houdt er van om rond te krioelen zoals een rups of een ander insect. Je kan afentoe geniepig zijn en sommige vinden dit leuk en doen net zo hard mee om bijvoorbeeld die andere terug te pakken. kortom je bent een insect

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • yaya

    vuur(H)(H)

    1 decennium geleden
  • xAutumn

    ijs. (A)

    1 decennium geleden
  • AndromedaVD

    ice ice babyyy^^

    1 decennium geleden
  • Nortia

    ijs

    1 decennium geleden
  • TheSurge

    Ijs

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?