Welke dolfijn is jouw beste vriend? - van Endless Ocean 2

Endless Ocean 2 is een spel voor de Nintendo Wii.
In het spel kan je duiken in zeeën en oceanen over de hele wereld. Je komt ook dolfijnen tegen waarmee je bevriend kunt raken. Het is meestal een speciale dolfijn die je vriend word, hij ziet er bijvoorbeeld anders uit dan zijn soortgenoten of hij heeft iets waaraan je hem makkelijk kunt herkennen. Hier kan je uitvinden welke dolfijn het beste bij jou past.


Deze quiz is nog niet helemaal af, maar je kan hem wel alvast maken. Dit komt er binnenkort nog bij:
- foto's bij de uitkomsten
- meer vragen
- 2 dolfijnen
- meer informatie bij de uitkomsten

Mogelijke uitkomsten

Tuimelaar (2 x uitgekomen)

Jouw beste vriend is de witte tuimelaar. Het is een albino en zijn zicht is niet heel goed. Toch is deze dolfijn goed in het vinden van metalen voorwerpen en munten.

Orka (3 x uitgekomen)

Het Orka kalf past het beste bij jou! Hij leeft in de Rode Zee en hij is te herkennen aan de littekens op zijn voorhoofd. De orka is goed in het vinden van houten objecten zoals kratten en kisten.

Beloega Walvis - Witte Dolfijn (2 x uitgekomen)

Jouw dolfijn is de Beloega. Deze Beloega is te herkennen aan zijn opvallende vlekken in de vorm van bloemen op zijn huid. Hij leeft bij de Noordelijke kust van Canada en is goed in het vinden van schilderijen en ringen.

Gewone Dolfijn (7 x uitgekomen)

Deze vriendelijke dolfijn past goed bij jou. Hij leeft dicht bij koraal riffen en ondiepen gebieden. Deze gewone dolfijn is makkelijk te herkennen aan zijn gouden vinnen, wat bij zijn soortgenoten zwart is. Hij is goed in het opsporen van kleine stenen en bolvormige voorwerpen.

Pacifische Witflankdolfijn (8 x uitgekomen)

Deze Pacifische Witflankdolfijn met zijn zilveren vinnen past bij jou. Hij leeft in een diepe krater omgeven door zeewier. Deze dolfijn is goed in het vinden van kleine visjes die moeilijk te zien zijn voor mensen.

Zwarte Zwaardwalvis (23 x uitgekomen)

De Zwarte zwaardwalvis past bij jou. Deze kleine dolfijn heeft een opvallend litteken in de vorm van een X op zijn voorhoofd. Hij leeft in het gezonken Valka kasteel en is goed in het vinden van zeldzame en kostbare voorwerpen.

Rivier Dolfijn (3 x uitgekomen)

De lichtroze rivier dolfijn past bij jou. Hij leeft in een gezonken tempel in de Amazone en is zeer goed in het vinden van metalen voorwerpen, staven en containers.

Brilbruinvis (3 x uitgekomen)

Bij jou past de Brilbruinvis die te herkennen is aan zijn opvallende tekening op zijn huid. Hij leeft in de Antartische Oceaan en is goed in het vinden van waardevolle objecten.

Narwal (2 x uitgekomen)

Deze bijzondere Narwal past bij jou. Hij (eigenlijk zij) heeft een opvallende rode slagtand en leeft bij de Noordelijke kust van Canada. Volgens een legende is deze rood slagtandige narwal vroeger een mens geweest, een jong meisje. Daarom is het misschien niet vreemd dat deze narwal goed is in het vinden van poppen en standbeelden.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Momochan

    zwarte zwaardvis...
    ZWART HEERST! HOOOOOHOHOHO! *tadase laugh*

    1 decennium geleden
  • xMissJoJo

    zwarte zwaardwalvis =3

    1 decennium geleden
  • aardman

    zwarte zwaardvis xD

    ik ken die/dat programma niet xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?