Welk huisdier past het best bij jou?

Hou je van rustige dieren of speel je liever met je huisdier? Hier kan je te weten komen wat het perfecte huisdier voor jou is. Een dier dat echt bij je past.

Mogelijke uitkomsten

Hond (21 x uitgekomen)

Jij houd ervan om lekker te stoeien en te spelen met je huisdier. Daarom past een hond het beste bij jou. Je neemt je trouwe viervoeter overal mee naartoe en jullie zijn altijd samen. Jullie vinden het allebei heerlijk om wandelingen te maken door het bos, door het park en over het strand, of het nou winter, herfst, lente of zomer is, het is altijd een plezier.

Kat (1 x uitgekomen)

Het beste huisdier voor jou is een kat. Je houd ervan om lekker samen met je kat televisie te kijken en thuis te zitten. Maar soms is het ook tijd om te spelen en te stoeien met een speelgoedmuis of een balletje.

Vis (12 x uitgekomen)

Uitlaten? Spelen? Nee, jij houd er meer van om naar een rustig en mooi dier te kijken. Daarom past een vis het beste bij jou. Je hoeft hem alleen wat eten te geven en zijn aquarium zo nu en dan te verschonen... of houd je je vissen liever in een vijver?

Rat (3 x uitgekomen)

Jij houd van een speels en klein huisdier dat ervan houdt om lekker geknuffeld en geaaid te worden. De rat is het perfecte huisdier voor jou. Samen met je ratten kan je wel uren spelen en knuffelen.

Slang (1 x uitgekomen)

Jij houd van een rustig dier om naar te kijken, maar ook om af en toe even vast te houden en over je armen te laten kruipen. Daarom is een slang een leuk huisdier voor jou. Ben je bang voor slangen? Nee, natuurlijk niet! Jij vind ze juist erg mooi.

Huisdieren? Niks voor mij! (0 x uitgekomen)

Huisdieren? Je houd nog geen eens van dieren. Van jou hoeft het niet.

Konijn en Cavia (5 x uitgekomen)

Bij jou past het beste een konijn of een cavia. Misschien wel een konijn én een cavia. Je houd van een rustig en lief knuffel dier waar je ook buiten mee kan spelen als het lekker weer is.

Vogel (0 x uitgekomen)

Jij houd van een mooi en gezellig huisdier waar je wel uren naar kan kijken. Dan past een vogel het beste bij jou. Met je vogel kan je zelfs praten! En je vind het leuk om hem telkens rond te laten vliegen en spelen in de kamer.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • OhMyFinnick

    wow mooie vissen...

    1 decennium geleden
  • xMissJoJo

    Haha, ik heb een hond. :D

    Katten blijven ook koel. =3

    1 decennium geleden
  • Ribosoom

    XD Ja ik moet de punten van de vis even veranderen, want ik krijg ook steeds vis als ik echt antwoorden invul die totaal niet bij vissen passen. (cat)

    1 decennium geleden
  • Yanatje

    Vis

    1 decennium geleden
  • Momochan

    Vis. Ja, maar dan in de buik van mijn katten! Ik zou ook wel vissen willen hebben, maar dan zijn mijn katten de hele dag spaced bij die kom.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?